Nieuwe namen voor Dark Shadows

Oude bekenden sluiten aan bij nieuwe Tim Burton.

Actrices Michelle Pfeiffer en Helena Bonham Carter zijn volgens Deadline in gesprek met regisseur Tim Burton om aan te sluiten bij de cast van Dark Shadows. Beide zijn niet onbekend met Burton. Pfeiffer speelde de rol van Catwoman in Burtons tweede Batman film, Batman Returns (1991). Ook Bonham Carter speelde in meerdere films van de bekende regisseur, met wie zij ook is getrouwd.

Pfeiffer moet in de vampierfilm Dark Shadow de rol spelen van Elizabeth Collins Stoddard, de leider van de Collins clan in Collinwood. Bonham Carter gaat waarschijnlijk Dr. Julia Hoffman spelen. Zij is een psycholoog en een "bloedspecialist".

Gisteren verscheen er nog een artikel waarin hoofdrolspeler Johnny Depp spreekt over zijn rol als vampier Barnabas Collins. Andere namen in de film zijn Eva Green, als de heks Angelique, Jackie Earle Haley als goochelaar Willie Loomi en Bella Heathcoate als Victoria Winters. De vampierfilm is gebaseerd op een televisieserie uit de jaren ’60 en moet in 2012 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair