Opnames Men in Black III even uitgesteld

Het scenario wordt nog gauw even herschreven...

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat Men in Black III zou opgenomen worden volgens een ongebruikelijk productieschema: de verhaallijn in het heden zou opgenomen worden voor de kerst van 2010, de verhaallijn in het verleden (anno 1969) zou opgenomen worden vanaf februari 2011. Sony heeft nu bekendgemaakt dat de opnames pas zullen hervat worden op 28 maart.

Volgens de LA Times was het nochtans de bedoeling dat de nieuwe opnames deze week zouden starten, maar het ontbreken van een filmklaar scenario maakte dat onmogelijk. De makers van de film hebben nu Jeff Nathanson (Catch Me If You Can) aangetrokken om het originele script van Etan Cohen op te poetsen.

Hoewel acteur Josh Brolin wat ongeduldig begint te worden van het wachten ("I mean, come on already"), heeft een woordvoerder van Sony de pers verzekerd dat de geplande bioscooprelease in mei 2012 niet in het gedrang komt.

In Men in Black III reizen Agent J (Will Smith) en Agent K (Tommy Lee Jones in het heden / Josh Brolin in het verleden) terug in de tijd. Barry Sonnenfeld regisseert de film naar een scenario van Etan Cohen en David Koepp.



NieuwsFilm

meest populair