Keiharde red band trailer 'I Saw the Devil' (aanrader)

Wederom een uiterst gewelddadige, hartslag verhogende wraakfilm uit Korea!

Hieronder vind je een nieuwe red band trailer van I Saw the Devil, de nieuwste film van Ji-woon Kim. Met films als A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life en The Good, the Bad, the Weird is hij momenteel één van de grotere namen in de Aziatische cinema. De cast van I Saw the Devil bestaat uit twee van de meest prominente sterren in Korea, namelijk Choi Min-sik (Oldboy) en Lee Byung-hun (G.I. Joe: The Rise of Cobra).

Kyung-chul is een gevaarlijke psychopaat die voor zijn plezier moorden pleegt. Zijn slachtoffers variëren van jonge vrouwen tot kinderen. De politie zit al heel lang achter hem aan maar ze hebben hem nooit te pakken gekregen. Dan wordt Joo-yeon, de dochter van een gepensioneerde politiecommissaris, het volgende slachtoffer. Haar leven wordt op verschrikkelijke manier beëindigd door Kyung-chul.

Haar verloofde Dae-hoon, een gerespecteerd geheim agent, besluit de moordenaar zelf te gaan opsporen. Hij belooft zichzelf dat hij er alles aan zal doen om wraak te nemen voor zijn geliefde, ook al wordt hij zelf net zo'n monster als Kyung-chul.

Over een Nederlandse release van I Saw the Devil kunnen we nog helemaal niets zeggen.



NieuwsFilm

meest populair