The Last Airbender grote winnaar Razzie Awards

Ashton Kutcher is de slechtste acteur van het jaar terwijl de vier hoofdrolspeelsters uit Sex and the City 2 de prijs van slechtste actrice met elkaar delen.

Traditiegetrouw worden aan de vooravond van de Oscars de Razzie Awards uitgereikt voor de slechtste films van het jaar. Grote winnaar tijdens de uitreiking was de unaniem afgekraakte film The Last Airbender van regisseur M. Night Shyamalan, die vijf beeldjes mee naar huis mocht nemen.

De film, die is gebaseerd op de populaire animatieserie bij Nickelodeon, werd bekroond in de categorieën slechtste film, slechtste regisseur, slechtste scenario en de nieuwe categorie 'meest pijnlijke misbruik van 3D-effecten'. Daarnaast won acteur Jackson Rathbone voor de slechtste acteur in een bijrol voor zijn rollen in The Twilight Saga: Eclipse en The Last Airbender.

Naast The Last Airbender, was de andere grote winnaar Sex and the City 2. Die film werd verkozen tot slechtste sequel, slechtste acteerensemble (voor de voltallige cast) en slechtste actrice, een prijs die de vier hoofdrolspeelsters uit de film met elkaar mogen delen. Tot slechtste acteur werd Ashton Kutcher gekozen, voor zijn rollen in Valentine's Day en Killers.



NieuwsFilm

meest populair