JK Simmons in Young Adult

Net als in Thank You for Smoking, Juno en Up in the Air, zal de acteur ook in de vierde film van Jason Reitman van de partij zijn.

Acteur JK Simmons, het meest bekend door zijn rol als Jonah Jameson in de Spiderman films, heeft getekend voor een rol in Young Adult, de film die regisseur Jason Reitman herenigt met scenariste Diablo Cody, met wie hij eerder samen Juno maakte.

Simmons speelde eerder al rollen in de drie films die Reitman tot nu toe regisseerde (Thank You for Smoking, Juno en Up in the Air) en zal nu dus ook in zijn vierde film van de partij zijn. We zullen Simmons echter niet gaan zien in de film aangezien hij de voice-over gaat inspreken.

"They asked me to do the voice-over when they were in post-production and then Jason asked me to do the voice-over in Young Adult, because at this point, I'm his good luck charm. I've been in every feature he's directed.

Young Adult gaat over schrijfster Mavis Gary (Charlize Theron) die na haar scheiding teruggaat naar haar geboorteplaats om haar leven weer op een rijtje te krijgen. Daar ontmoet ze al snel haar oude jeugdliefde (Patrick Wilson) die nu getrouwd is en niets moet hebben van haar romantische avances.



NieuwsFilm

meest populair