Nieuwe hoofdrolspeler toegevoegd aan Prometheus

Love interest gevonden voor Noomi Rapace in Ridley Scotts mysterieuze sci-fi project.

Logan Marshall-Green (The OC, Devil) is gecast in Ridley Scotts potentiële Alien spin-off Prometheus. De acteur zal Holloway gaan spelen, een crewlid op het schip en tevens een love interest voor Elizabeth Shaw, het personage van Noomi Rapace. Marshall-Green voegt zich bij een cast die verder bestaat uit onder meer Michael Fassbender, Charlize Theron en Idris Elba.

Prometheus begon dus als een prequel van Ridley Scotts Alien, maar na een herschrijving van het scenario door Lost co-bedenker Damon Lindelof werd het ineens iets anders. De film zou nog steeds over Alien DNA beschikken maar wel een geheel eigen verhaal bevatten. Alle acteurs die tot nu toe over Prometheus spraken zeggen dat de film genoeg Alien elementen zal gaan bevatten.

Rapace en Theron zijn de voornaamste vrouwelijke crewleden van het schip, terwijl Fassbender een androïde speelt. Over de overige rollen is nog helemaal niets bekend. De opnames beginnen in ieder geval nog deze maand. Prometheus staat in de VS gepland voor 8 juni 2012.

NieuwsFilm

meest populair