Leonard "Spock" Nimoy wordt Sentinel Prime

Dark of the Moon wordt de tweede Transformers film waaraan de acteur meewerkt.

Hoewel de opnames van Michael Bay's Transformers: Dark of the Moon inmiddels al afgelopen zijn en de film zich in post-productie bevindt, is er alsnog iemand aan de cast toegevoegd. We weten nu dat Leonard Nimoy, die we kennen als de originele Dr. Spock uit de Star Trek franchise, zijn stem zal gaan verlenen aan Sentinel Prime.

De oude Autobot is te zien aan het einde van de teaser van de film, hieronder nog eens te bekijken. Dit wordt de tweede keer dat Nimoy zijn vocalen verleent aan een Transformer; hij gaf zijn stem ook al aan de kwaadaardige Galvatron in de geanimeerde Transformers: The Movie uit 1986.

In dit derde deel komen de Autobots, onder leiding van Optimus Prime, weer terug in actie en moeten het weer opnemen tegen de kwaadaardige Decepticons. De Decepticons willen koste wat het kost revanche op de strijd, die ze een tijd terug verloren. De Autobots en Decepticons komen echter midden in een ruimtestrijd tussen de Verenigde Staten en Rusland in te zitten. In deze strijd krijgen de Autobots wederom hulp van oude vriend Sam Witwicky (Shia LaBeouf).

Transformers: Dark of the Moon draait vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair