Algemeen

Kill Bill: The Whole Bloody Affair poster

De re-edited versie van Tarantino's Kill Bill Vol. 1 en Vol. 2.

door Bram de Groot op 06.04.2011 om 09:43 in Algemeen
Creatieveling Tyler Stout heeft een poster ontworpen voor Quentin Tarantino's Kill Bill: The Whole Bloody Affair. Dit is een re-edited versie van Tarantino's Kill Bill Vol. 1 (2003) en Kill Bill Vol. 2 (2004). De films zijn samengevoegd en er zijn enkele aanpassingen gedaan. The Whole Bloody Affair draaide 3, 4 en 5 april in de Noord-Amerikaanse theater New Beverly. Rond de vertoning werd de poster verkocht en deze was ook tijdelijk op het web te koop en is ondertussen uitverkocht.

De film zelf verschijnt mogelijk op Blu-Ray. Hier is echter nog weinig over bekend.

Muisklik voor een vergroting8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Ik verwacht niet dat deze uitgave ooit nog een dvd-release gaat krijgen. Gelukkig is er wel in het illegale circuit wel een goede fan edit te vinden.

Glue

Avatar

Thiver "Ik verwacht niet dat deze uitgave ooit nog een dvd-release gaat krijgen. Gelukkig is er wel in het illegale circuit wel een goede fan edit te vinden."


thanks voor de tip Smiley face

Pete_027

Avatar

Mooi poster! Als ik het goed begrijp is deze versie alleen anders ge-edit en bevat geen nieuwe/alternatieve scenes:?

Glue

Avatar

Pete_027 "Mooi poster! Als ik het goed begrijp is deze versie alleen anders ge-edit en bevat geen nieuwe/alternatieve scenes:?"


idd, kill bill zoals taranino het eigenlijk wilde zeg maar, gewoon 1 film

tyb

Avatar

Thiver "Ik verwacht niet dat deze uitgave ooit nog een dvd-release gaat krijgen. Gelukkig is er wel in het illegale circuit wel een goede fan edit te vinden."


Linkje AUB?

[Pete_027 "Mooi poster! Als ik het goed begrijp is deze versie alleen anders ge-edit en bevat geen nieuwe/alternatieve scenes"


- Geen Klingon gezegde aan het begin van de film.

- Massacre at the House of the Blue Leaves is in kleur, langer, gorier en bij Sophie Fatale worden meerdere lichaamsdelen afgehakt

- Anime gedeelte is langer en gorier

- Verschillende andere scenes ietsjes langer

- Ik denk dat ook de bekende deleted scene in zit.
http://www.youtube.com/watch?v=ouFLD3lMTVU

geertvdheide

Avatar

Poster is gedaan door MondoTees. Allemaal geweldige posters daar, maar zo'n beperkte oplage dat bijna niemand er ooit één in handen krijgt helaas. Ik wordt nog steeds met regelmaat gillend en jankend wakker dat ik die van True Grit niet heb bemachtigd ;)

stuntmanMike

Avatar

Geweldige poster!!!!
Hoop dat deze versie ook hier op dvd of bluray zal verschijnen Smiley face

Splinta

Avatar

Wacht echt al te lang hierop. FF vaart erachter zetten, releasen en dan up to the next film. Will ook graag nog de Grindhouse special hebben.

NieuwsFilm

meest populair