Walter Hill regisseert Sylvester Stallone in Headshot

48 Hrs./Red Heat-regisseur doet graphic novel adaptatie.

Nadat eerder regisseur Wayne Kramer opstapte vanwege creatieve meningsverschillen is nu producent/schrijver/regisseur Walter Hill aangesteld om de film Headshot te regisseren. In de film heeft Sylvester Stallone de hoofdrol.

Hill is bekend van de regie van films als Undisputed (2002), Last Man Standing (1996), de 48 Hrs. films (1982, 1990) en Red Heat (1986). Tevens was hij producent van de Alien en AvP films. Stallone is zeer tevreden met de aanstelling van Hill: "We've been on the same track since 'The Driver', then '48 Hrs' didn't happen so here we are almost 35 years later, I'm finally driving with Walter Hill."

De adaptatie van de drie Headshot graphic novels van Alexis Nolent gaat over een huurmoordenaar (Stallone) en een politieagent die samen op onderzoek uitgaan in de duistere steegjes van New Orleans tot in het machtige deel van Washington, D.C. Ze nemen het op tegen iedereen die hen in de weg staat en ze zijn bereid om alles te riskeren om wraak te nemen op de moordenaars van hun vrouwen.



NieuwsFilm

meest populair