Todd Phillips in de clinch met dierenrechtenorganisatie

Het sigaretten rokende aapje uit zijn nieuwe film The Hangover Part II blijkt nog altijd met een nicotineverslaving te kampen...

Regisseur Todd Phillips ligt in de clinch met de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). De aanleiding voor het incident is het sigaretten rokende aapje uit zijn nieuwe film The Hangover Part II dat sinds de opnames met een nicotineverslaving kampt.

Phillips: "Ik wilde het aapje laten roken, dus we moesten haar trainen. Nu zit de PETA achter mij aan omdat het aapje verslaafd geraakt is aan sigaretten. Het dier werkt nu aan de opnames van Cameron Crowe's film We Bought A Zoo, maar het wil niet ophouden met roken..."

In The Hangover Part II gaan Phil, Stu, Alan en Doug op reis naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na de onvergetelijke vrijgezellenavond in Las Vegas, heeft Stu besloten een veilige brunch te organiseren zodat niets fout kan gaan. De zaken lopen echter anders dan verwacht. Vanaf 26 mei 2011 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair