Nieuwe video en foto's Silent Hill: Revelation 3D

De griezelige gameverfilming begint stilaan ergens op te lijken.

Hieronder vind je enkele nieuwe beelden en een nieuwe video van Michael J. Bassetts gameverfilming Silent Hill: Revelation 3D. Een paar dagen terug brachtten we je al enkele setfoto's maar dit keer lijkt het om daadwerkelijke beelden uit de film te gaan. Op de eerste foto krijgen we zelfs al even de bekende Silent Hill villain Pyramid Head te zien.

Silent Hill: Revelation 3D is gebaseerd op de bekende survival horror gamereeks van KONAMI en tevens de sequel op Christophe Gans' Silent Hill. Heather Mason en haar vader zijn al jaren op de vlucht. Ze zijn de kwaadaardige krachten, die zij overigens niet kan doorgronden, telkens net te slim af. Op de avond van haar 18e verjaardag wordt Heather geplaagd door vreselijke nachtmerries en de verdwijning van haar vader. Op dit moment ontdekt ze dat ze niet is wie ze dacht dat ze was. Deze openbaring leidt Heather vervolgens dieper in een demonische wereld en het lijkt erop dat onze heldin Silent Hill nooit meer uit zal komen.

Rollen worden onder andere ingevuld door Adelaide Clemens, Sean Bean en Carrie-Anne Moss. In 2012 kunnen we de film in de bioscopen aanschouwen.






NieuwsFilm

meest populair