Algemeen

Transformers 3: Eerste blik op Shockwave!

De marketingdoos wordt vanaf nu volledig opengetrokken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 22.04.2011 om 09:46 in Algemeen
Op Yahoo! Movies is met een derde TF3 banner een eerste indruk verschenen van Shockwave, die vermoedelijk een belangrijke rol speelt in Transformers: Dark of the Moon van regisseur Michael Bay. Shockwave, die niet eerder in de franchise voorkwam, is de eenogige robot die Cybertron, de thuisplaneet van de Transformers, overnam toen Megatron en Optimus Prime hun biezen pakten en verhuisden naar de aarde.

De derde Transformers film moet deze zomer vanaf 30 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien zijn. Op 28/29 april kunnen we de eerste volledige trailer verwachten.

Muisklik over een vergrotingHieronder de Daytona 500 tv-spot, die eerder dit jaar verscheen:


25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Decepticon ":N Zeker van die hoekige simpele robots zeker......en dat ie ook verandert in een gun die een andere robot vast kan houden, hoe 'onrealistisch' wil je het hebben?"


Dít is realistisch wou je zeggen? O+ :E

Muufley

Avatar

Judge "Dít is realistisch wou je zeggen? O+ :E"


O nee hoor, jouw idee is gewoonweg dom. Zo moest het eigenlijk gezegd worden.

Decepticon

Avatar

MikeyMo "nee, maar je kunt wel de transformers die niet verkleinden trouwer aan vroeger kunnen maken. Bumblebee had ook cool geweest als Kever :)"
Er zit in deel 1 een gele Kever als ode aan G1 Bumblebee. Als Sam bij Bobby Bolivia zijn Camaro koopt/krijgt. Dat vind ik erg gaaf gevonden.
Maar zeg nou eerlijk, het is toch veel vetter om als een 16 jarige een dikke Camaro te krijgen dan een klein Kevertje. Ik kan me ook geen gave car-chase scene voor stellen tussen Bumblebee als Kever en de Ford Mustang Barricade.

Chrischzz

Avatar

Zelfs met het auto-tuig wat Bay tot zijn beschikking heeft komt er waarschijnlijk geen gave chase. Bay heeft geloof ik voor TF1 al geroepen geen chases meer te willen doen..


Wat juist erg jammer is want als er 1 film voor gemaakt lijkt te zijn, dan is het deze wel..

Maar ja.. zo zijn er wel meer gemiste kansen in het TF universum..

Decepticon " Ik kan me ook geen gave car-chase scene voor stellen tussen Bumblebee als Kever en de Ford Mustang Barricade."

Decepticon

Avatar

Judge "Dít is realistisch wou je zeggen? O+ :E"
Je kunt al niet lezen, ik heb het woord realistisch toch tussen haakjes staan, ik bedoel dus ongeloofwaardig. Ze komen van een ander planeet, dus de protoformen zijn juist erg gaaf ontworpen. Je hoort mechanische delen te zien zitten, zoals interne delen zoals tandwielen en dat soort dingen, dat zie je in de 80's cartoon niet.

Bastendo

Avatar

Ik vind Shockwave een goeie transformatie is ondergaan vanuit de G1 versie. Ik vond Soundwave erg een grote teleurstelling uit deel 2. Ik hoopte dat die wel goed zou worden gedaan, ook qua stem aangezien Frank Welker de stem weer deed.

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "Onrealistisch of niet, het zou de films pakken beter maken.
Daarbij, als een buitenaardse robot in allerlei kan veranderen, kan hij evengoed verkleinen.
Ik hoop nog steeds op een Transformers-film die trouw is aan de cartoons."
Das niet helemaal waar, jullie denken veel te ver. O.k de kubus kon in de 1e film helemaal 'inklappen' tot een klein doosje, maar kom op zeg, je kunt een grote robot niet tot een kleine handgun laten transformeren. Dat komt niet 'geloofwaardig' over.
Daarom werd Frenzy(de kleine boombox, voor de niet kenners) in deel 1 ook niet Soundwave genoemd. Omdat die in ROTF aan bod zou komen.
Een robot zou evengoed kunnen verkleinen, o.k. maar niet veel kleiner. Je kunt in een live-action film geen 10 meter grote robot in een 30cm kleine boombox laten veranderen.

Decepticon

Avatar

Chrischzz "Zelfs met het auto-tuig wat Bay tot zijn beschikking heeft komt er waarschijnlijk geen gave chase. Bay heeft geloof ik voor TF1 al geroepen geen chases meer te willen doen..


Wat juist erg jammer is want als er 1 film voor gemaakt lijkt te zijn, dan is het deze wel..

Maar ja.. zo zijn er wel meer gemiste kansen in het TF universum.."
Ja klopt, heb ik vorig jaar ook gelezen. Is idd jammer, maar wie weet......verrast hij ons.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Is hij een goodguy of badguy?"
Badguy, zeer loyaal aan Megatron.

MikeyMo

Avatar

Nee, maar je kunt wel de transformers die niet verkleinden trouwer aan vroeger kunnen maken. Bumblebee had ook cool geweest als Kever :)

bobptjes

Avatar

Fucking vette film

Baron Von Marlon

Avatar

Decepticon "Je kunt in een live-action film geen 10 meter grote robot in een 30cm kleine boombox laten veranderen."


En waarom niet?
Hun technologie is over-the-top. Dan kan een "shrinking device" er heus nog wel bij.
Ach, mij boeit het toch niet.
Ik was na deel 1 zo teleurgesteld dat ik deze films heb opgegeven.

Remco

Avatar

Oke ik ben geen Transformers fan maar snap niet wat jullie allemaal zo bijzonder goed aan die ontwerpen vinden. Eigenlijk lijken ze allemaal op elkaar beetje van die bulky design.

Autobots

Avatar

Mij boeit het niet hoe die TF's er uit zien. Maar aangezien ze eigelijk van een andere planeet komen en daardoor dus eigelijk Alliens zijn, zijn deze designs wel wat betet dan die 4 kante robots van G1.
Maar whatever. Shockwave ziet er egt vet uit!!!

nietselam

Avatar

Ben het er wel mee eens dat ze er niet net als in de cartoons uit kunnen zien maar de meesten zien er wel heel onherkenbaar uit, er bestaat ook nog een middenweg, kijk maar naar prime en bumblebee, die zijn in mijn ogen goed gelukt, ze hebben een flinke update ondergaan in vergelijking met de cartoon maar bij de eerste foto(jaren terug) wist je gelijk wie ze waren.
Shockwave is alleen herkenbaar aan zijn oog en geweer als arm.

Baron Von Marlon

Avatar

Decepticon ":N Zeker van die hoekige simpele robots zeker......en dat ie ook verandert in een gun die een andere robot vast kan houden, hoe 'onrealistisch' wil je het hebben?"


Onrealistisch of niet, het zou de films pakken beter maken.
Daarbij, als een buitenaardse robot in allerlei kan veranderen, kan hij evengoed verkleinen.
Ik hoop nog steeds op een Transformers-film die trouw is aan de cartoons.

Frietgezicht

Avatar

Is hij een goodguy of badguy?

Decepticon

Avatar

Judge "Echt weer jammer. De G1 versie van Shockwave was mijn favoriete bot. Hopelijk komt er gauw een reboot van deze reeks met bots die meer op G1 lijken!"
:N Zeker van die hoekige simpele robots zeker......en dat ie ook verandert in een gun die een andere robot vast kan houden, hoe 'onrealistisch' wil je het hebben?

KeesjeNL

Avatar

bobptjes "fucking vette film"


Jij hebt T3 al gezienO+?

Decepticon

Avatar

Steenvoorden "Shockwave ziet er vet uit, zal me benieuwen wat hij gaat brengen in de film."
Bayhem ;) :+

Hij ziet er idd bruut en bad-ass uit. Nog een weekje voor de officiele trailer :Y

Chrischzz

Avatar

Tuurlijk kan dat..

Maar wat is er nou cool aan een 10 meter grote robot die veranderd in een pistool of tapedeck?

Als pistool moet hij bedient worden door een ander.. en als tapedeck kan hij alleen maar stil staan en dingen opnemen... iets wat ze ook kunnen van veraf met hij tech..


Daarom is een tank of auto veel cooler uiteraard..

Baron Von Marlon "En waarom niet?
Hun technologie is over-the-top. Dan kan een "shrinking device" er heus nog wel bij.
Ach, mij boeit het toch niet.
Ik was na deel 1 zo teleurgesteld dat ik deze films heb opgegeven."

Steenvoorden

Avatar

Shockwave ziet er vet uit, zal me benieuwen wat hij gaat brengen in de film.

Decepticon

Avatar

Remco "Oke ik ben geen Transformers fan maar snap niet wat jullie allemaal zo bijzonder goed aan die ontwerpen vinden. Eigenlijk lijken ze allemaal op elkaar beetje van die bulky design."
Ze zijn bulky, omdat ze natuurlijk sterk en bad-ass over moeten komen. Dat waren de meeste in de oude tekenfilm ook.
Maar ik ben het met je eens dat ze de Decepticons onderling wel een duidelijkere verschillend uiterlijk hadden kunnen geven met wat meer kleur, dat je ze wat beter kunt onderscheiden, zoals de Autobots.
Maar het zijn alien robots, dus ik vind de detaillering en alien design erg goed.

Judge

Avatar

Echt weer jammer. De G1 versie van Shockwave was mijn favoriete bot. Hopelijk komt er gauw een reboot van deze reeks met bots die meer op G1 lijken!