Video

Transformers: Dark of the Moon trailer!

"You made a great mistake!"

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 28.04.2011 om 23:48 in Video
Op Apple iTunes is na de teaser trailer, de Big Game Spot en de Daytona 500 Spot de eerste trailer verschenen van Transformers: Dark of the Moon van regisseur Michael Bay. De film laat zich als volgt omschrijven: "The Autobots learned of a Cybertronian spacecraft hidden on the Moon, and race against the Decepticons to reach it and learn its secrets, which could turn the tide in the Transformers' final battle."

Hoofdrollen zijn voor Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whitely, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Alan Tudyk, Ken Jeong, Patrick Dempsey en John Malkovich. De derde Transformers film moet deze zomer vanaf 30 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien zijn.

Bekijk hier de HD versie(s).97 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BadBlood

Avatar

Allejezus wat een slechte CGI, zijn we opeens 12 jaar terug in de tijd of ben ik hier misplaatst? Kijk dan eens naar dat gebouw op 1:16.. oja en de rest van de trailer!

xanthous207

Avatar

Nice!!! btw @ einde,, leek wel soort decepticon kraken!!

was t maar 30 juni!! :P

merijnsa

Avatar

BadBlood "Allejezus wat een slechte CGI, zijn we opeens 12 jaar terug in de tijd of ben ik hier misplaatst? Kijk dan eens naar dat gebouw op 1:16.. oja en de rest van de trailer!"


Grappig dat je dat gebouw noemt terwijl het HELE SHOT special effects is. Niets aan de hand joh komt wel goed. Tis nog een trailer.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond deel 1 erg goed,deel 2 viel flink tegen maar heb gewoon erg zin in deel 3,ook benieuwd of Bay zich aan z'n woord houdt!

Dynos

Avatar

Vind het eigenlijk niet zo n slechte trailer... kan erger.. heb er weer zin in :D

Aston

Avatar

O god. Dit wordt echt heel erg over the top. Maargoed, ik vermaak me wel in de bioscoop denk ik.:)

wallace

Avatar

Kijk ik snap niet wat hier goed aan wordt. Iedereen weet hoe het eindigt, denk ik. Het is alleen maar actie en ze willen de mensen zo weinig mogelijk laten praten. En trouwens ik vind die nieuwe vrouw in de film helemaal niet zo knap. Megan Fox vond ik echt veel knapper. Maar net als het einde van de trailer, van dat gebouw. Dat zag er erg spectaculair uit, maar toch weet je al hoe het met die 2 eindigt. Ik verwacht nouw niet echt veel van deze film. Ik denk dat hij niet beter wordt dan de eerste 3.

PRIME

Avatar

wallace "Kijk ik snap niet wat hier goed aan wordt. Iedereen weet hoe het eindigt, denk ik. Het is alleen maar actie en ze willen de mensen zo weinig mogelijk laten praten. En trouwens ik vind die nieuwe vrouw in de film helemaal niet zo knap. Megan Fox vond ik echt veel knapper. Maar net als het einde van de trailer, van dat gebouw. Dat zag er erg spectaculair uit, maar toch weet je al hoe het met die 2 eindigt. Ik verwacht nouw niet echt veel van deze film. Ik denk dat hij niet beter wordt dan de eerste 3."


Vooral omdat er maar 2 zijn. En aangezien Bay heeft gezegd dat dit zijn laatste is, kan het best zijn dat Shia of wie-dan-ook sterft. Dus je argumenten zijn een beetje discutabel.

PRIME

Avatar

Hele vette trailer. Geen cheesy humor, niet alleen maar actie, het ziet er gruwelijk uit.. Wauw!


En aub hoor, de CGI afkraken? Ga toch weg

11qqaazz

Avatar

Ziet er naar uit dat Amerika, over zijn tauma van instortende flats heen is.

PRIME

Avatar

11qqaazz "Ziet er naar uit dat Amerika, over zijn tauma van instortende flats heen is."


In Transformers zat anders al een scene waarin Megatron met Prime door een gebouw heen vliegt a la 9-11

Swoopp

Avatar

Trailer geef ik een 7, was wel aardig en kijk nog steeds uit naar de Film.
Ik vond het oog van Shockwave niet echt mooi gemaakt (wat ik kon zien in de trailer)daar hebben ze niet veel tijd aan besteed denk ik.
Nu aftellen naar de uiteindelijke film :)

Angelater

Avatar

Kweet 't niet; het zal leuk pulp vermaak worden, maar een invasie? Das wel een beetje vreemd, vind ik. Wat me dan wel weer opvalt zijn de 'steady' shots, maar die zullen met de bios-release wel verkracht worden... :N

IronHide

Avatar

Vette trailer! Jammer dat we niets zien van Sentenal Prime...

En wat zegt Optimus; From here, the fight will be for your on...??

Word gewoon weer een heerlijke actie film. Een film waar ik heen ga voor de special effects en niet voor de verhaallijn.

TF3 gaat alle records breken denk ik!

PRIME

Avatar

Angelater "Kweet 't niet; het zal leuk pulp vermaak worden, maar een invasie? Das wel een beetje vreemd, vind ik. Wat me dan wel weer opvalt zijn de 'steady' shots, maar die zullen met de bios-release wel verkracht worden... :N"


Hoezo? Raar argument. Bay is juist over gegaan naar veel steady shots voor de ultieme 3D ervaring. En hoezo geen invasie?

Stukfruit

Avatar

Alien invasion: +1!

Amerikanen die het weer aandurven om gebouwen om te gooien: +1!

Deze trailer: awesome.

PRIME

Avatar

IronHide "Vette trailer! Jammer dat we niets zien van Sentinal Prime..."


En geen Megatron

IronHide

Avatar

PRIME "En geen Megatron"


Maar die kennen wel al ;)
Ben heel benieuwt naar de 'leraar' van Optimus.

derooy

Avatar

Weetje wat ik denk over het einde van tf3?

vanaf 2:03 tot 2:06 zijn waarschijnlijk denk ik de eindshots,optimus zegt vaarwel tegen shia

trailer ziet er goed uit en bay kennede zal de cgi stukken beter zijn dan in de trailer dat was met 1 en 2 ook zo !

IronHide

Avatar

derooy "weetje wat ik denk over het einde van tf3?

vanaf 2:03 tot 2:06 zijn waarschijnlijk denk ik de eindshots,optimus zegt vaarwel tegen shia

trailer ziet er goed uit en bay kennede zal de cgi stukken beter zijn dan in de trailer dat was met 1 en 2 ook zo !"


Wat je zegt zou kunnen. Bay's laatste TF dus waarom niet. Ik denk zelf dat Sentinal aan het eind een grote rol gaat spelen.

Laten we hopen op een deel 4 maar ook ik denk dat Optimus Shia wel eens vaarwel kan gaan zeggen en dat flink wat Autobots het leven zullen laten.. We shall see...

Paincake

Avatar

Ziet er vermakelijk uit moet ik zeggen.

Ik hoop dat Michael Bay te ballen heeft om de laatste Transformers niet met een cliche einde te laten zitten. Net zoals elke Call of Duty, lolololo America = winner!11!1

Decepticon

Avatar

BadBlood "Allejezus wat een slechte CGI, zijn we opeens 12 jaar terug in de tijd of ben ik hier misplaatst? Kijk dan eens naar dat gebouw op 1:16.. oja en de rest van de trailer!"
Of naar de oogarts of een andere pc halen :P

Muufley

Avatar

BadBlood "Allejezus wat een slechte CGI, zijn we opeens 12 jaar terug in de tijd of ben ik hier misplaatst? Kijk dan eens naar dat gebouw op 1:16.. oja en de rest van de trailer!"


Yep, misplaatst! O+

MikeyMo

Avatar

Waar ik wel bij fronsde was Bumblebee die tegen een gebouw opspringt. Dat zag er echt uit alsof er geen zwaartekracht bestaat

ferryb86

Avatar

Errug vette trailer, hier heb ik enorm veel zin in! Dag 1 voor mij!

Darthmar

Avatar

Heftige trailer. Ik kijk er nu al naar uit naar deze zomer want er komt genoeg uit.

abba82

Avatar

Jammer, had er toch iets meer van verwacht. Het is alleen maar aktie en de beelden komen zo snel achter elkaar aan dat je niet eens tijd hebt om goed te kijken. Hoop maar niet dat ie dezelfde fout man als in deel 2. Proppen van veel transformers in 1 film kan nooit goed zijn.

Wel stoer dat ie zei van: YOU MADE A GREAT MISTAKE

Jesse99

Avatar

'You've made a grave mistake...'

Kurtje79

Avatar

Een hoop recycle materiaal.

Tja, wederom een hoop geschreeuw en mensen (vooral die chick) die tot te bot er goed uitzien terwijl de wereld vergaat.

Typisch een Bay film dus!

timdekw

Avatar

Ja... Genoeg actie, dat is één ding dat zeker is :)

Toch ben ik ook wel benieuwd. De eerste film vond ik (vind ik nog steeds) echt geweldig. De tweede viel absoluut tegen, maar was hier en daar opzich nog best vermakelijk. Ik hoop dus dat deel drie het niveau van de eerste weet te behalen dan zou dat voor mij de perfecte afsluiting van de trilogie zijn!!

Angelater

Avatar

PRIME "Hoezo? Raar argument. Bay is juist over gegaan naar veel steady shots voor de ultieme 3D ervaring. En hoezo geen invasie?"


Ga eerst maar is de andere trailers bekijken van de TF films; zie je ook veel steady shots, maar die komen ook heel anders uit in de bioscoop (Battle Los Angeles deed dit ook al dit jaar o.a.). En een invasie vind ik gewoon een raar idee voor bij Transformers, that's all. Dan ga ik aan Independence Day denken.

Is het als Transformer fan nodig om op iedereen te reageren, trouwens? Beetje lastig om te redeneren met jullie mensen, wanneer alles iets te serieus wordt genomen... O+

marcjeb

Avatar

2:03 - 2:06 zal het einde van de film wel zijn, dat vervelende kereltje zit daar ook opeens in een rotstoel :P.

Wel grappig dat ze precies weer de zelfde megan fox in de film hebben, ze komt in de trailer net zo vaak voor als shia labeouf. Het verschil is alleen dat Shia elke keer wat zegt en zij kijkt mooi.

Pete_027

Avatar

BadBlood "Allejezus wat een slechte CGI, zijn we opeens 12 jaar terug in de tijd of ben ik hier misplaatst? Kijk dan eens naar dat gebouw op 1:16.. oja en de rest van de trailer!"


Misschien moesten ze ook bezuinigen:P

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop dat die 2 'gangsta' autobots een gruwelijke dood sterven,Bay zei al dat ze kort zouden meedoen dacht ik.

Pete_027

Avatar

Nou afgaande op de trailer wordt het weer een leuk hersenloos pulfilmpje van Bay met 90% van tijd volop (overdreven) actie:P

Waar Bay zich wel aan lijkt te hebben gehouden is dat er nu geen overdreven (kinderlijke) humor inzit.

Ik weet nu al dat ik me weer ga ergeren aan het leger en dan met name de cliche`s en Tyrese Gibson:r

Zou deze film de invasie bevatten die ontbrak in World Invasion: Battle Los Angeles:P Die avond/nachtshots van aanvallende schepen ziet er wel cool uit.

Wat doet Frances McDormand in een pulpfilm als dit:?

John Malkovich heb ik niet kunnen spotten. Iemand:?

Megan Fox is ingeruild voor een look-alike dom blond zo te zien:P Zij zal de bevelen van Bay wel meteen uitvoeren zonder er tegen in te gaan zoals Fox:E Volgens mij de dochter van Jason Statham:E

John Turturro vind ik een geweldig acteur maar in de Transformers films zwaar irritant:r En zijn personage is ook zo slecht en ongeloofwaardig geschreven. zo te zien is dat nog steeds zo.

Waarom weer 3D:r

abba82

Avatar

Jesse99 "'You've made a grave mistake...'"


Jep je hebt gelijkt. BLijft effe stoer ;)

Masterbrain

Avatar

Great trailer lijkt beetje op Battle los angels , maar goed waarom moest Micheal Bay zonodig de soundtrack van the dark knight jatten.
:(

PRIME

Avatar

Angelater "Is het als Transformer fan nodig om op iedereen te reageren, trouwens? Beetje lastig om te redeneren met jullie mensen, wanneer alles iets te serieus wordt genomen... O+"


Nee hoor, maar ik reageer gewoon op de posts waarvan ik graag wil weten waarom mensen dat zeggen.En trouwens, is het als anti-bay persoon nodig om altijd in transformers threads hetzelfde stukje tekst te plakken over hoe slecht het wel niet is blablabla?

PRIME

Avatar

Masterbrain "Great trailer lijkt beetje op Battle los angels , maar goed waarom moest Micheal Bay zonodig de soundtrack van the dark knight jatten.
:("


Is niet van the dark knight? Niet van de film zelf, misschien trailer?

Aston

Avatar

Nog een keer de trailer bekeken.

Ik moet zeggen, dit wordt gewoon ongelooflijk vet in de bioscoop.:Y Maar hij zal niet beter worden dan deel 1. Dat denk ik niet.

Wel mooi die rol van die chick. Precies hetzelfde als Megan Fox in de trailers. Aam de hand van Shia meegetrokken worden, een beetje huilen en in gevaar zijn.:E

Aston

Avatar

MikeyMo "waar ik wel bij fronsde was Bumblebee die tegen een gebouw opspringt. Dat zag er echt uit alsof er geen zwaartekracht bestaat"

O, ik heb mensen dat ook zien doen hoor. Dat is een onderdeel van freerunning. Dus het kan wel denk ik. En uberhaupt dat je daar druk om maakt. Gebouwen worden verslonden door monsterrobots etc. en je maakt je druk om dit.:P

PRIME

Avatar

De marketingcampagne is wel verbeterd. Vorige keer had je rond deze tijd al 14 clips staan en kende je de helft van de film al.

De superbowl spot liet ons al zien dat er een invasie kwam, nu weten we dat ze van de maan komen. En verder weten we eigenlijk nog niks. Geen megatron ( die nu een truck hoort te zijn ) geen sentinel prime en hij wekt juist meer vragen op, bijv wat die cyberworm is..

HEB ER ZININ

David1

Avatar

Ik ben echt blij voor je dat je zo enthousiast bent. Heb de hoop eigenlijk al opgegeven na deel 2.

Swoopp

Avatar

David1 "Ik ben echt blij voor je dat je zo enthousiast bent. Heb de hoop eigenlijk al opgegeven na deel 2."


Waarom gelijk zo overdrijven !!

Deel 2 was een leuke film niet geweldig maar gewoon leuk om te zien.
IK vind Badman 2 bv een top film en dat was deel 2 niet maar wel zoals ik al zij gewonn een leuke popcornmovie :+

Denk wel dat deel 3 het beste wordt van alle 3 Hoop alleen dat ze het oog van Shockwave nog wat pimpen :y

Aston

Avatar

PRIME "HEB ER ZIN IN"

Goh, dat had ik nou nooit van jou verwacht, PRIME...:X

David1

Avatar

Swoopp "Waarom gelijk zo overdrijven !!

Deel 2 was een leuke film niet geweldig maar gewoon leuk om te zien.
IK vind Badman 2 bv een top film en dat was deel 2 niet maar wel zoals ik al zij gewonn een leuke popcornmovie :+
"


Ik weet het niet, hoor. Met deel twee had ik meer het gevoel van; "Witwicky and the Transformers,' (terwijl het gewoon andersom had moeten zijn) begrijp je wat ik bedoel? Hoop dat 't bij dit deel meer draait om de Transformers.

Zag ik nou de "Space Bridge" trouwens?

Angelater

Avatar

PRIME "En trouwens, is het als anti-bay persoon nodig om altijd in transformers threads hetzelfde stukje tekst te plakken over hoe slecht het wel niet is blablabla?"


Heb je nou dit tegen mij? Ik vond alleen Transformers 2 van Bay dikke kut :P Een film die ik echt zoveel mogelijk ga vermijden in de toekomst. Oké... en The Island... :E

PRIME

Avatar

Angelater "Heb je nou dit tegen mij? Ik vond alleen Transformers 2 van Bay dikke kut :P Een film die ik echt zoveel mogelijk ga vermijden in de toekomst. Oké... en The Island... :E"


Nee, gewoon in 't algemeen =p

Decepticon

Avatar

abba82 "Jammer, had er toch iets meer van verwacht. Het is alleen maar aktie en de beelden komen zo snel achter elkaar aan dat je niet eens tijd hebt om goed te kijken."
Dat heeft Bay expres zo gedaan om zo min mogelijk proberen weg te geven. We zien een heleboel (nieuwe)bots niet (in robotmode).

Niemand valt hier blijkbaar de nieuw Autobot Brains op, je ziet hem bij 0.45 vlak achter Optimus staan, als hij naar die vrouw loopt, kleine blauwe robot met "Einsteinhoofd" met bril op.

Dat moment van Shockwave is kick-ass!!! En Optimus is pissed!!!

Decepticon

Avatar

PRIME "De marketingcampagne is wel verbeterd. Vorige keer had je rond deze tijd al 14 clips staan en kende je de helft van de film al.

De superbowl spot liet ons al zien dat er een invasie kwam, nu weten we dat ze van de maan komen. En verder weten we eigenlijk nog niks. Geen megatron ( die nu een truck hoort te zijn ) geen sentinel prime en hij wekt juist meer vragen op, bijv wat die cyberworm is..

HEB ER ZININ"
Dat klopt, Bay laat nu juist expres minder zien dan bij ROTF, daar ben ik blij om! Die clips bij ROTF destijds keek ik al niet eens.

Die cyberworm kan nog wel eens The Dweller zijn, die kwam in de G1 tekenfilm ook voor, we zullen zien. We weten nu iig wel voor welke scene die 'tilting officebuilding set' voor gebuikt is.

Decepticon

Avatar

Swoopp "IK vind Badman 2 bv een top film en dat was deel 2 niet"
:? Kun je dit even ophelderen?

PRIME

Avatar

We moeten echt is stoppen met altijd alles vergelijken met The Dark Knight. TDK was goed, maar ook die film had z'n flaws.

PRIME

Avatar

Volgens mij zit Remco stiekem die trailer de hele tijd te kijken.

marcjeb

Avatar

PRIME "Is niet van the dark knight? Niet van de film zelf, misschien trailer?"


Muziek uit de nieuwe trailer van harry potter lijkt meer op dat van the darkknight

B@chelor

Avatar

PRIME "Volgens mij zit Remco stiekem die trailer de hele tijd te kijken."


Haha...ik zocht ook al naar een post van hem, maar zie nog niks.

Trailer ziet er gelikt uit. Vooral het einde; fucking hell.

Steve-O

Avatar

F*CKING VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik moet gewoon naar IMAX!!! En ik ben op 1juli jarig:). Wie nog meer?

Chrischzz

Avatar

Steve-O "F*CKING VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik moet gewoon naar IMAX!!! En ik ben op 1juli jarig:). Wie nog meer?"


ik de 29ste..

PRIME

Avatar

Chrischzz "ik de 29ste.."


Ik 29 juni :O

benjamin

Avatar

En ik op 24 juli.

Even on-topic (en in de hoop niet direct aangevallen te worden): mij zegt het niet zo veel. Het ziet er een overkill uit aan CGI (hoezo, minder explosies?) - ik hoop dat ze wel een goede reden hebben voor die invasie, want voorlopig heb ik een wtf-gevoel - en Shia loopt weer in de weg en kijkt alsof dit echt de nieuwe Dark Knight is. Nieuwe chick is ook al niet veel beter dan Megan Fox, maar ze zal de regisseur misschien niet voor Hitler uitmaken.

Darthmar

Avatar

Blijkbaar liggen er nogal wat Transformers (Decepticons) op de maan te wachten.

Het is wel allemaal wel iets teveel toeval of niet?
deel 1: the kubus van de transfomers is op de aarde
deel 2: een zonnenverslindende machine van de transformers is op aarde
deel 3: een belangrijk ruimteschip van de transformers is op aarde/maan

Maar toch ga ik hem zeker zien (maar eerst eens naar Thor)

Pete_027

Avatar

Decepticon "Dat heeft Bay expres zo gedaan om zo min mogelijk proberen weg te geven. We zien een heleboel (nieuwe)bots niet (in robotmode).
"


Klopt want dan zullen we waarschijnlijk te zien krijgen dat het niet veel beter is dan ROTF en dan komt er bijna niemand naar de bios:P

Pete_027

Avatar

benjamin "Even on-topic (en in de hoop niet direct aangevallen te worden): mij zegt het niet zo veel. Het ziet er een overkill uit aan CGI (hoezo, minder explosies?) - ik hoop dat ze wel een goede reden hebben voor die invasie, want voorlopig heb ik een wtf-gevoel - en Shia loopt weer in de weg en kijkt alsof dit echt de nieuwe Dark Knight is. Nieuwe chick is ook al niet veel beter dan Megan Fox, maar ze zal de regisseur misschien niet voor Hitler uitmaken."


Het is inderdaad een overkill aan cgi maar wat je ook anders verwacht van Bay. Het lijkt erop dat Bay geen man is van zijn woord. Het enige waar hij zich wel aan lijkt te houden is dat er geen kinderlijke humor inzit.

Die nieuwe chick is een blondje en zal wel alles doen wat Bay zegt:P

Deze troep kun je niet vergelijken met The Dark Knight:N

PRIME

Avatar

Pete_027 "Het is inderdaad een overkill aan cgi maar wat je ook anders verwacht van Bay. Het lijkt erop dat Bay geen man is van zijn woord. Het enige waar hij zich wel aan lijkt te houden is dat er geen kinderlijke humor inzit.

Die nieuwe chick is een blondje en zal wel alles doen wat Bay zegt:P

Deze troep kun je niet vergelijken met The Dark Knight:N"
Je kan gewoon echt niet zeggen of bay zich aan zijn woord houd. Je kijkt naar 2 minuten van een film van +2 uur. Natuurlijk zit daar het nodige geweld in. Dat is wat je in een trailer kan verwachten.


En inderdaad, dat je dit niet moet vergelijken met TDK vind ik een goeie opmerking. Sinds wanneer is TDK de nieuwe standaard voor filmmetingen.

Remco

Avatar

PRIME "Volgens mij zit Remco stiekem die trailer de hele tijd te kijken."


Haha nee dat valt mee. Dat de CG er slecht uitziet is totale onzin. Die heeft er nooit echt heel slecht uitgezien. Maar ben het met sommige eens dat het weer typisch Michael Bay is dus een hoop herrie. Maar moet wel zeggen dat dit beter oogt dan de tweede doordat die irritante humor zo op het eerste oog een stuk minder is. Maar als het verhaal alleen is we activeren een paar transformers en we gaan op aarde knokken is het wel heel magertjes

Remco

Avatar

Pete_027 "


:E"


Haha die blijft geweldig. Bay in een notendop :). geroemd als aktie regisseur terwijl die geen idee heeft hoe die een goede aktie scene moet opstellen ;)

PRIME

Avatar

Remco "Haha nee dat valt mee. Dat de CG er slecht uitziet is totale onzin. Die heeft er nooit echt heel slecht uitgezien. Maar ben het met sommige eens dat het weer typisch Michael Bay is dus een hoop herrie. Maar moet wel zeggen dat dit beter oogt dan de tweede doordat die irritante humor zo op het eerste oog een stuk minder is. Maar als het verhaal alleen is we activeren een paar transformers en we gaan op aarde knokken is het wel heel magertjes"


Klopt ja, het verhaal wordt afwachten. Ik verwacht er gewoon niks van, dan kan het (hopelijk) alleen maar meevallen. Slechter dan het verhaal van ROTF kan het niet.

Pete_027

Avatar

PRIME "Je kan gewoon echt niet zeggen of bay zich aan zijn woord houd. Je kijkt naar 2 minuten van een film van +2 uur. Natuurlijk zit daar het nodige geweld in. Dat is wat je in een trailer kan verwachten.
"


Het nodige:? Het is alleen maar actiegeweld:E Een mooi opbouwende trailer met op het eind wat geweld is veel beter/mooier dan wordt je in de bioscoop tenminste ook nog een beetje verrast maar aan de andere kant kan dat misschien ook niet met deze film want deze bevat alleen maar geweld en geen verhaal:P

nietselam

Avatar

Alleen al aan hoeveel reacties er elke keer komen bij transformers kun je zien dat het toch behoorlijk populair is onder de meesten, iedereen, ook de bay haters zullen gewoon weer hier hun geld aan uitgeven, hoe kun je je 3 x laten bedonderen?
Al denk ik niet dat dat nu gebeurd, voor mij sowieso niet, vond de eerste zeer leuk om te zien en de 2e ook alleen irriteerde ik me net als velen aan een hoop dingen.
Laat maar komen!

Planethugo

Avatar

Het ziet er mooi uit, de muziek is pakkend maar dat zinnetje aan het einde doet me het ergste vrezen: you are on your own.

Kortom, sam zal weer alles moeten regelen ipv de transformers. Die zullen wel weer als kartonnen decor dienen

filmjunky

Avatar

Super vet! :E
heb er zin in! :W
kan niet wachten! :Y

Decepticon

Avatar

Darthmar "Het is wel allemaal wel iets teveel toeval of niet?
deel 1: the kubus van de transfomers is op de aarde
deel 2: een zonnenverslindende machine van de transformers is op aarde
deel 3: een belangrijk ruimteschip van de transformers is op aarde/maan"
Ze moeten toch een verhaal om de mensen(wereld) heen bedenken, om er mensen er in voor te laten komen. Dit vind ik geen discutabele punten om over te vallen. De 1e helft van de oude tekenfilms speelt zich ook gewoon op aarde af.
Want alleen een film zonder acteurs op Cybertron zal lang niet zo mooi zijn denk ik, dan krijg je een volledige cgi film.

Decepticon

Avatar

Masterbrain "waarom moest Micheal Bay zonodig de soundtrack van the dark knight jatten.
:("
Deze muziekscore komt helemaal niet van TDK! Dit is door Steve Jablonsky puur voor DOTM gecomponeerd. Dat het wat allemaal op elkaar lijkt, moet je maar voor lief nemen. Bij Epische films hoort nu eenmaal epische en bombastische muziek.

Jan231

Avatar

Hele goede trailer. Verder in de richting van de announcement teaser. Ik ben blij dat je niet zo veel nieuws ziet. Dat zou alleen maar spoileren denk ik. Alleen helaas geen tekst voor shockwave, geen megatron, weinig vette transformaties (vind ik veel interessanter dan al die explosies) en geen ferrari.

Die robot op 0:45 achter Optimus is denk ik toch echt Wheeljack.

Er zal binnenkort wel weer een tv-spot komen waarin we een nieuwe bot zien transformeren ofzo...ik hoop het.

VLT

Avatar

Het hele idee dat de spacerace te maken had met de transformers vind ik wel leuk bedacht..

IronHide

Avatar

Planethugo "het ziet er mooi uit, de muziek is pakkend maar dat zinnetje aan het einde doet me het ergste vrezen: you are on your own.

Kortom, sam zal weer alles moeten regelen ipv de transformers. Die zullen wel weer als kartonnen decor dienen"


Gaa daar maar niet van uit.... Uiteindelijk zullen we de Transformers nodig hebben om deze oorlog te winnen.. Ik denk dat daar een grote rol van Sentinal Prime is weggelegd.

Ereptile

Avatar

Ik vind die vliegende draak-robot het tofste tot zover :P

(en al 83 posts?! Wat was het FT record? :P)

nok

Avatar

Deze trailer heeft mij na het mindere deel 2 weer terug enthausiast gemaakt voor de serie!
Laat maar komen deze film!

Aston

Avatar

Ereptile "Ik vind die vliegende draak-robot het tofste tot zover :P

(en al 83 posts?! Wat was het FT record? :P)"

Het record ligt ver boven de 100. ;) :E

Nee, ik vind het zelf erg goed dat ze weinig bots laten zien inclusief Megatron. Ik hoop wel dat die andere bots, nascarauto's, ferrari etc., wel een fatsoenlijke rol krijgen en niet dat ze 1 seconde in beeld zijn en dat daarna Bumblebee en Optimus al het werk doen.

bobptjes

Avatar

Nou dan gooi ik er ook nog eenm reactie tegen aan!!
wat een VETTE trailer! kippevel! nog even geduld en dan op naar de bios

BroesWeejn

Avatar

Transformers = explosies, actie, weinig verhaal

Maar de trailer vind ik erg vet, en deze ga ik sowieso zien! Mijn verwachtingen zijn laag qua verhaal, maar ik denk dat dit dé popcornmovie van 2011 wordt. :D

Ideaal om zo de vakantie te beginnen

IronHide

Avatar

BroesWeejn "Transformers = explosies, actie, weinig verhaal"


Dat is Transformers... Dat weet je van tevoren!
Ik ben een groot fan van de films en zie deze films omdat ze zo spectaculair zijn!!

En omdat ik droom van een Camaro ;)

IronHide

Avatar

BroesWeejn "Transformers = explosies, actie, weinig verhaal

Maar de trailer vind ik erg vet, en deze ga ik sowieso zien! Mijn verwachtingen zijn laag qua verhaal, maar ik denk dat dit dé popcornmovie van 2011 wordt. :D

Ideaal om zo de vakantie te beginnen"

mijack1985

Avatar

Vette trailer, kan echt niet wachten. Nog 2 maanden :)
En je weet echt nog niets over de film. Ja alleen dat de maan er mee te maken heeft. Geen Megatron, Sentinal Prime of Ferrari gezien. Of een Patrick Dempsey en John Malkovich.

En die straal omhoog zo rond de 50 sec. De stad ligt dan al half in puin, dus het wordt alleen maar erger.

Thedorkknight

Avatar

Fool me once shame on me fool me twice F*** you Micheal Bay!

Laten we zeggen dat ik hier niet weer instink.

Decepticon

Avatar

Jan231 "Hele goede trailer. Verder in de richting van de announcement teaser. Ik ben blij dat je niet zo veel nieuws ziet. Dat zou alleen maar spoileren denk ik. Alleen helaas geen tekst voor shockwave, geen megatron, weinig vette transformaties (vind ik veel interessanter dan al die explosies) en geen ferrari.

Die robot op 0:45 achter Optimus is denk ik toch echt Wheeljack.

Er zal binnenkort wel weer een tv-spot komen waarin we een nieuwe bot zien transformeren ofzo...ik hoop het."
Jij en Mijack1985 hebben niet goed opgelet, de Ferrari zit wel in de trialer, als ze de loods binnen komen rijden.

Ik denk niet dat die bot achter Optimus bij 0.45 Wheeljack is, Bay had het over een nieuwe kleine bot genaamd Brains, die wapens maakt. Uiteraard is dat de rol van Wheeljack, maar Bay zei dat die uitvinder Brains zou heten.
We zien ook als ze binnen komen rijden die blauw Mercedes E550, dat is een grote bak, dus die zal denk ik on robotvorm net zo groot zijn als Bumblebee, ben benieuwd wie dat zal zijn. Ik had altijd het vermoeden dat dat Wheeljack zou zijn, hoogstwaarschijnlijk niet, want het zou raar als we naast Brains als uitvinder ook Wheeljack als zouden hebben.

Jan231

Avatar

Decepticon "Jij en Mijack1985 hebben niet goed opgelet, de Ferrari zit wel in de trialer, als ze de loods binnen komen rijden.

Ik denk niet dat die bot achter Optimus bij 0.45 Wheeljack is, Bay had het over een nieuwe kleine bot genaamd Brains, die wapens maakt. Uiteraard is dat de rol van Wheeljack, maar Bay zei dat die uitvinder Brains zou heten.
We zien ook als ze binnen komen rijden die blauw Mercedes E550, dat is een grote bak, dus die zal denk ik on robotvorm net zo groot zijn als Bumblebee, ben benieuwd wie dat zal zijn. Ik had altijd het vermoeden dat dat Wheeljack zou zijn, hoogstwaarschijnlijk niet, want het zou raar als we naast Brains als uitvinder ook Wheeljack als zouden hebben."


haha, ja klopt. De ferrari zit er wel in. Maar nog geen robot-mode ;) Vind jij het ook niet vreemd dat je Mudflap ziet in dat ene shot? Ze zouden er niet in zitten... Overigens lijkt mij die auto vlak voor Mudflap niet Skidz...

PRIME

Avatar

Jan231 "haha, ja klopt. De ferrari zit er wel in. Maar nog geen robot-mode ;) Vind jij het ook niet vreemd dat je Mudflap ziet in dat ene shot? Ze zouden er niet in zitten... Overigens lijkt mij die auto vlak voor Mudflap niet Skidz..."


Waar zie jij mudflap? Bay heeft duidelijk aangegeven dat Mudflap en die andere retard er niet in zitten..

Jan231

Avatar

PRIME "Waar zie jij mudflap? Bay heeft duidelijk aangegeven dat Mudflap en die andere retard er niet in zitten.."


Check bijvoorbeeld eens de foto's (van de trailer) die bij het nieuwste topic over Transformers staan. Op een van de foto's zie je wat ik bedoel. Je ziet de ferrari, sideswipe, de blauwe mercedes en dan...

PRIME

Avatar

Jan231 "Check bijvoorbeeld eens de foto's (van de trailer) die bij het nieuwste topic over Transformers staan. Op een van de foto's zie je wat ik bedoel. Je ziet de ferrari, sideswipe, de blauwe mercedes en dan..."


Hmm, die achterste lijkt er verdacht veel op. Misschien gaan ze dood in de eerste minuut, dan mag het.

Jan231

Avatar

PRIME "Hmm, die achterste lijkt er verdacht veel op. Misschien gaan ze dood in de eerste minuut, dan mag het."


:) Kanonnenvoer... ik hoop het ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair