Eerste setfoto's van Spider-Man's Lizard?

En een blik op een skateboardende Peter Parker.

De afgelopen tijd hebben we nogal veel setfoto's te zien gekregen van The Amazing Spider-Man, de ondertussen welbekende reboot van de originele Spider-Man trilogie. Tussen die grote hoeveelheid foto's van stuntmannen die door de straten van New York slingeren, ontbrak vooral één gezicht, namelijk dat van acteur Rhys Ifans. De acteur speelt de rol van Lizard, oorspronkelijk vriend maar later vijand van Spider-Man (Andrew Garfield).

Op onderstaande foto lijken we eindelijk een foto van Ifans te pakken te hebben. Of het de acteur daadwerkelijk is, weten we niet zeker, maar mocht dat het geval zijn, dan kunnen we een aantal conclusies trekken. Waarschijnlijk heeft de acteur het blauwe masker op om de make-up van Lizard te verbergen. Dat zou weer twee dingen kunnen betekenen: dat de overgang naar Lizard geleidelijk gaat maar ook dat het een compleet nieuwe look voor de slechterik kan zijn.



Daarnaast zijn er nog een aantal setfoto's van Andrew Garfield met een skateboard. Die zouden erop kunnen wijzen dat Peter Parker in de film gaat skateboarden. De vraag is dan natuurlijk of we ook een skatende Spider-Man kunnen verwachten.







NieuwsFilm

meest populair