TV-tips voor komende week

Onze aanraders die op de beeldbuis te zien gaan zijn.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Tropic Thunder (2008)

Zaterdag 7 mei om 22:00 op Veronica

Een groep acteurs gaat op locatie, in Zuid-Oost Azië een oorlogsfilm maken. Het zijn echter een stel prima donna's en de regisseur is ze helemaal zat.. Als laatste redmiddel om nog iets van de film te maken, trekt hij met z'n cast de jungle in, om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Dit lukt iets te goed want ze komen echte "bad guys" tegen.
Bekijk de afbeelding

Angels & Demons (2009)

Zondag 8 mei om 20:00 op RTL4
Regie: Ron Howard

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.
Bekijk de afbeelding

Cheaper by the Dozen 2 (2005)

Maandag 9 mei om 20:30 op RTL8

Tom (Steve Martin) en Kate (Bonnie Hunt) Baker nemen hun gezin van 12 kinderen mee op vakantie naar Lake Winnetka. Daar komen ze de familie Murtaugh tegen. Jimmy Murtaugh is de trotse vader van 8, voor hun leeftijd bijzonder getalenteerde kinderen. De Bakers willen natuurlijk niet achterblijven en gaan de 'strijd' aan.
Bekijk de afbeelding

Step Brothers (2008)

Dinsdag 10 mei om 20:30 op RTL7
Regie: Adam McKay

Brennan Huff (Will Ferrell) en Dale Doback (John C. Reilly), twee verwende volwassen mannen, wonen ieder nog bij hun alleenstaande ouders. Brennan bij zijn moeder en Dale bij zijn vader. Dit makkelijke leventje bevalt hen goed en beide maken geen aanstalten om uit huis te gaan. Er komt echter een kink in de kabel als de moeder van de ene man verliefd wordt op de vader van de andere en ze besluiten te trouwen. De twee mannen worden op deze manier stiefbroers.
Bekijk de afbeelding

Knocked Up (2007)

Woensdag 11 mei om 20:30 op RTL5

Alison Scott is een ambitieuze en mooie jonge vrouw die op het punt staat om voor een grote televisiemaatschappij te gaan werken.Ben woont met vier vrienden in een uitgewoond huis compleet met geïmproviseerde boksring en luxe (d.w.z. van de muggen vergeven) zwembad. De vrienden hebben gezamenlijk de ambitie om hun leventje zo voort te zetten. Het moet worden bekostigd door het opzetten van een halfpornografische website over beroemdheden.Aan het begin van Knocked Up ontmoeten deze tegengestelde persoonlijkheden elkaar half- dronken in een bar en na een avontuurtje gaat ieder zijn eigen weg. Dat zou het einde van hun verhaal moeten zijn. Maar een telefoontje dat Ben een paar weken later van Alison krijgt blijkt geen uitnodiging voor een afspraakje te zijn maar de mededeling dat ze zijn kind verwacht. Nu moet Ben zichzelf wat existentiële vragen stellen: zal hij zich uit de voeten maken of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Bekijk de afbeelding

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)

Donderdag 12 mei om 23:00 op RTL7

Nadat Luke Han, Leia en Chewbacca heeft weten te bevrijden uit de klauwen van de slijmerige gangster Jabba the Hutt, keert hij terug naar planeet Dagobah om zijn opleiding tot Jedi ridder te voltooien. Ondertussen hangt er een vloot van rebellenschepen klaar om de dreiging van een nieuwe Death Star af te wenden. Dit enorme ruimtestation is in aanbouw bij de maan Endor. Wat de rebellen echter niet weten, is dat de keizer persoonlijk verantwoordelijk is voor het uitlekken van dit nieuws. Hij is van plan de rebellen in de val te lokken en hen in één klap voorgoed te vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Deja Vu (2006)

Vrijdag 13 mei om 23:55 op Eén
Regie: Tony Scott

Inspecteur Doug Carlin wordt ingeschakeld om bewijsmateriaal te verzamelen wanneer er een bom is ontploft op een boot in New Orleans. Hij ontdekt tijdens zijn onderzoek dat het deja vu-gevoel, waarvan men over het algemeen denkt dat het slechts in je hoofd bestaat, in werkelijkheid een krachtig hulpmiddel kan zijn.



NieuwsFilm

meest populair