Will Smith grote kanshebber voor Tarantino's 'Django Unchained'

Ook Samuel L. Jackcon en Christoph Waltz (Inglourious Basterds) zijn in beeld voor rollen.

We hoorden enkele dagen terug al dat de nieuwste film van Quentin Tarantino Django Unchained zal gaan heten. Het wordt een spaghetti western waarvoor Tarantino het script onlangs heeft afgeleverd bij The Weinstein Company. Producenten zijn Stacey Sher (Pulp Fiction) en Pilar Savone.

The Hollywood Reporter komt nu met het nieuws dat Tarantino Will Smith in gedachten heeft voor de rol van Django, een bevrijde slaaf die door een Duitse premiejager wordt getraind om vervolgens zijn vrouw te redden.

Ook Samuel L. Jackson en Christoph Waltz zijn in beeld voor een rol. Laatstgenoemde ontkende kort geleden dat dit het geval is, maar hij blijft dus in beeld. Jacksons zou de voornaamste slaaf van de villain moeten gaan spelen, Monsieur Calvin Candie. Waltz speelt vermoedelijk de premiejager, de tweede hoofdrol in de film.

Smith speelde niet meer in een grote film sinds Seven Pounds (2008) maar zal in de zomer van 2012 te zien zijn in Men in Black III. Verder speelt hij samen met zijn zoon Jaden in de nieuwste sci-fi film van M. Night Shyamalan.

Volgens The Hollywood Reporter is er nog geen enkel aanbod gedaan aan Smith. Het is nog maar de vraag of The Weinstein Company het enorme salaris van Smith kan en wil ophoesten. Variety bericht echter dat Smith de rol wel al aangeboden heeft gekregen en dat hij bereid zou zijn om voor een stuk minder geld dan normaal te gaan werken. Ook bericht Variety dat zowel Brad Pitt als Leonardo DiCaprio eerder in beeld waren voor een rol maar dat zij dit hebben afgeslagen.



NieuwsFilm

meest populair