Algemeen

Eerste Colombiana poster met Zoe Saldana

"Never forget where you came from..."

door Bram de Groot op 09.05.2011 om 08:00 in Algemeen
Afgelopen week zagen we al de eerste trailer van de nieuwe actiethriller Colombiana, geregisseerd door Olivier Megaton (Transporter 3, 2008) naar een script van Luc Besson (Leon). De film gaat over een jonge vrouw die als kind in Bogota, Colombia getuige was van de brute moord op haar ouders. Door deze traumatische jeugd werkt deze Cataleya nu als huurmoordenaar, die koste wat kost wraak wil nemen op de moordenaars van haar ouders.

Muisklik voor een vergrotingDe hoofdrol is voor Zoe Saldana, bekend uit Avatar en Star Trek. In Nederland wordt de wraakfilm van 22 september in de bioscoop verwacht. Hieronder nogmaals de trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Ach, men haalt de bekende "pistool tegen voorhoofd met ogen dicht" pose maar weer eens van stal. Zie ook (onder andere) Desperado, Wanted en The Boondock Saints II: All Saints Day.

Frietgezicht

Avatar

Wow vette en grote tattoo heeft ze,precies dezelfde als die stad op de achtergrond!

jaime91

Avatar

Timothy "Ach, men haalt de bekende "pistool tegen voorhoofd met ogen dicht" pose maar weer eens van stal. Zie ook (onder andere) Desperado, Wanted en The Boondock Saints II: All Saints Day."

Inderdaad die poster is een beetje jammer maar die trailer ziet daarintegen wel tof uit! Een film die ik zeker wel een keertje ga checken. :E

benjamin

Avatar

Voorlopig ziet het er allemaal nog vrij banaal uit: de pose op de poster is cliché en hoeveel wraakverhaaltjes hebben we de laatste tijd niet gezien. Misschien wordt het nog iets, maar ik vrees voor een tweede Taken.

NieuwsFilm

meest populair