Johnny Depp in remake The Thin Man

Depp gaat voor de film wederom samenwerken met Rob Marshall, regisseur van de vierde Pirates of the Caribbean film.

Johnny Depp gaat de hoofdrol spelen in de remake van The Thin Man, een film uit 1934. De film zal worden geregisseerd door Rob Marshall, bekend van films als Chicago en Nine, die ook al met Depp samenwerkte aan Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides, die vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen te zien is.

De geruchten gingen al langer dat Depp en Marshall samen aan The Thin Man zouden gaan werken, maar het nieuws is nu officieel bevestigd door producent Warner Bros.

The Thin Man is gebaseerd op een boek van auteur Dashiell Hammett, waarin rechercheur Nick Charles centraal staat. Deze Nick stopt op een gegeven moment met zijn hardwerkende bestaan en stort zich volledig op zijn alchoholverslaving als hij trouwt met de rijke Nora. Na verloop van tijd moet Nick echter toch weer aan de slag als rechercheur om een mysterieuze moord te onderzoeken. Het verhaal van Hammett is dus al een keer verfilmd, en in de jaren '50 was er zelfs een hele tv-serie rond de avonturen van Nick Charles.

NieuwsFilm

meest populair