Algemeen

Johnny Depp in remake The Thin Man

Depp gaat voor de film wederom samenwerken met Rob Marshall, regisseur van de vierde Pirates of the Caribbean film.

door Arman Avsaroglu op 10.05.2011 om 12:02 in Algemeen
Johnny Depp gaat de hoofdrol spelen in de remake van The Thin Man, een film uit 1934. De film zal worden geregisseerd door Rob Marshall, bekend van films als Chicago en Nine, die ook al met Depp samenwerkte aan Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides, die vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen te zien is.

De geruchten gingen al langer dat Depp en Marshall samen aan The Thin Man zouden gaan werken, maar het nieuws is nu officieel bevestigd door producent Warner Bros.

The Thin Man is gebaseerd op een boek van auteur Dashiell Hammett, waarin rechercheur Nick Charles centraal staat. Deze Nick stopt op een gegeven moment met zijn hardwerkende bestaan en stort zich volledig op zijn alchoholverslaving als hij trouwt met de rijke Nora. Na verloop van tijd moet Nick echter toch weer aan de slag als rechercheur om een mysterieuze moord te onderzoeken. Het verhaal van Hammett is dus al een keer verfilmd, en in de jaren '50 was er zelfs een hele tv-serie rond de avonturen van Nick Charles.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

The Thin Man is gebaseerd op een boek van auteur Dashiell Hammett, waarin rechercheus Nick Charles centraal staat. Deze Nick stopt op een gegeven moment met zijn hardwerkende bestaat en stort zich volleidg op zijn alchoholverslaving als hij trouwt met de rijke Nora.


Klinkt weer eens als een iets normalere rol. Als hij als dronken rechercheur maar niet teveel op een dronken piraat lijkt. Verder loop ik nog niet perse warm voor het project.

timdekw

Avatar

Haal mijn bovenstaande aanpassingen gerust weg. Is nu ook niet echt meer van toepassing Smiley face

rakkel

Avatar

Jeetje, wat praat iedereen toch weer lekker over hem, meteen weer hun eigen conclusies trekken. Het enigste wat hij zegt is dat de films speciaal moeten blijven en niet zo uitgemolken moeten worden. Als hij grof geld wil verdienen had hij al gelijk getekend voor de vijfde film. Iedereen die een beetje verstand van Depp heeft weet dat het personage speciaal voor hem is.

ghossler

Avatar

Dus geen deel 5 pirates? thank god... vind hem als jack sparrow geweldig.. maar na de 2e deel mocht ie best stoppen...

NieuwsFilm

meest populair