Algemeen

Eerste foto vampierjager Peter Vincent in Fright Night

Remake van succesvolle horrorkomedie met o.a. Anton Yelchin, Colin Farrell en David Tennant.

door Jeffrey op 11.05.2011 om 15:55 in Algemeen
Walt Disney heeft de eerste officiële foto vrijgegeven van vampierjager Peter Vincent (David Tennant) in Fright Night, een remake van de succesvolle horrorkomedie uit 1985 over een tiener die ontdekt dat zijn buren vampiers zijn.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie.
Het personage was eerder al gespot op een banner van Hard Rock hotel:
Fright Night wordt geregisseerd door Craig Gillespie (Lars and the Real Girl). De cast bestaat uit o.a. Anton Yelchin (hoofdpersonage Charley Brewster), Colin Farrell (vampier Jerry Dandrige), David Tennant (vampierjager Peter Vincent), Christopher Mintz-Plasse (Evil Ed), Toni Collette (Judy Brewster) en Sandra Vergara (vriendinnetje van Peter Vincent). De film draait vanaf 22 september in de Nederlandse bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

Ziet er niet uit!

Pete_027

Avatar

Wordt zeker een komedie gezien de foto`s:E

Origineel ga ik dit weekend eens bekijkenSmiley face

Degausser

Avatar

Had ik niet verwacht van de doctor

Ereptile

Avatar

Ik dacht dat dat zelf een vampier was :P Maar het is de jager. En hij kan electriciteit opwekken blijkt op die foto.

Steenvoorden

Avatar

Ereptile "Ik dacht dat dat zelf een vampier was :P Maar het is de jager. En hij kan electriciteit opwekken blijkt op die foto."


Had ook al zoiets van zijn uiterlijk, hmmm hij zal vast een vampier zijn, maar niet dus..

P@tch

Avatar

Grappig. Uit het commentaar blijkt wel dat jullie het origineel niet kennen.
Peter Vincent is een acteur die zogenaamd monster-expert is. Als fan van de TV show schakelt de hoofdpersoon uit Fright Night hem in om te bewijzen dat zijn buurman een vampier is.
Mr Peter Vincent neemt die job aan als easy money, maar al snel komt hij erachter dat de monsters maar al te echt zijn...

Carnivore

Avatar

Jammer dat ze het nou weer zo erg moeten veranderen en aanpassen aan deze tijd. Een remake vind ik ook nergens voor nodig. Een van de beste dingen aan het origineel zijn de mooie effecten die nu vervangen gaan worden door CGI.

Remco

Avatar

Carnivore "Jammer dat ze het nou weer zo erg moeten veranderen en aanpassen aan deze tijd. Een remake vind ik ook nergens voor nodig. Een van de beste dingen aan het origineel zijn de mooie effecten die nu vervangen gaan worden door CGI."


Misterrrrrrrrrrr Vincenttttttttttt Smiley face. Origineel blijft top inderdaad en de effecten daarin ook. Weet trouwens niet of het allemaal weer CG wordt. Zal helaas wel weer maar hoop dat ze een beetje naar het origineel kijken als voorbeeld. Perfecte mix van humor en horror was dat wat mij betreft.

marcjeb

Avatar

Ah wat leuk een nieuwe atractie in walibi fright nights.. PETER VINCENT

NieuwsFilm

meest populair