Algemeen

DVD releases week 20

Het regent dus tijd om weer een DVD'tje te halen.

door FilmTotaal op 17.05.2011 om 18:36 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Sud pralad (2004)


De knappe soldaat Keng en de verlegen dorpsjongen Tong worden verliefd op elkaar. Avondjes thuis bij Tongs familie, uitgaan in de stad: het is een ongecompliceerde en intense romance. Halverwege verandert de film echter radicaal in een bovennatuurlijke fabel, een koortsdroom over geesten en angsten. Een soldaat achtervolgt in de jungle een tijger-sjamaan, een mythisch beest dat het vee aanvalt. Ingesloten door de duisternis neemt de spanning toe tussen jager en prooi, een spanning die uitmondt in hypnotiserende en immens spannende slotbeelden. De film is een levendig en subversief portret van een homoseksuele relatie en is een zintuiglijke reis door de mysteries van het verlangen, compleet met pratende aap...

Alpha and Omega (2010)


Kate en Humphrey zijn twee jonge wolven die een fijn leventje hebben bij hun ouders en roedel in het bos. Kate is een erg aanwezige wolvin die alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Niets ontgaat haar nauwkeurige visie. Humphrey leeft meer van moment tot moment en doet het vooral rustig aan. Dan worden de twee jonge wolven gevangen genomen door parkwachters en ver van hun vertrouwde omgeving vandaan gehaald. Kate en Humphrey ontsnappen, maar staan er plots helemaal alleen voor...

Stone (2010)


Een veroordeelde brandstichter krijgt het aan de stok met zijn reclasseringsambtenaar. Om zijn vrijheid veilig te stellen speelt hij enkele psychologische spelletjes met deze man, maar wanneer de reclasseringsambtenaar zelf een affaire begint met de vrouw van de veroordeelde loopt het pas echt uit de hand.

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)


Alfie (Anthony Hopkins) heeft zijn vrouw verlaten en probeert met fitness en viagra weer te leven als een jonge god; dat drijft hem in de armen van een prostituee waar hij mee trouwt. Zijn vrouw zoekt haar heil bij een waarzegster; hun dochter Sally (Naomi Watts) werkt voor een galleriehouder genaamd Greg (Antonio Banderas) en is getrouwd met Roy (Josh Brolin), een mislukt schrijver die voornamelijk naar de buurvrouw aan de overkant loert.

Four Lions (2010)


Christopher Morris, de man achter de nep-documentaires Brass Eye, heeft een film gemaakt over een stel stuntelige Britse wannabe terroristen. In de komedie Four Lions worden vier aspirant jihad-terroristen uit Noord Engeland gevolgd die een aanslag willen plegen.

Die Fremde (2010)

Regie: Feo Aladag

De jonge Turks-Duitse Umay ontvluchtte haar ongelukkige huwelijksleven in Istanbul en is weer terug in Berlijn. Ze weet dat ze veel vraagt van haar ouders, die in de Duitse hoofdstad wonen, maar ze hoopt dat hun liefdevolle band zwaarder zal wegen dan de sociale druk van familie en vrienden. Maar niets is minder waar en haar ouders besluiten haar zoontje terug te sturen naar zijn vader in Turkije .

Les amours imaginaires (2010)


De film schetst het verhaal van Francis (Xavier Dolan) en Marie (Monica Chokri). Beiden worden verliefd op Nicolas (Niels Schneider). Net zoals de vriendschap tussen de drie groeit, zo groeit ook de obsessie van Francis en Marie voor Nicolas. Daarbij komt dat zowel Francis als Marie het gedrag van Nicolas verschillend interpreteren, omdat ze zich bemind voelen.

Space Chimps 2: Zartog Strikes Back (2010)


Het vervolg op het komische familieavontuur Space Chimps draait om Comet, een vrolijk en nieuwsgierig aapje dat dolgraag een echte astronaut wil worden. Op zijn ruimtereis weet hij de planeet Malgor te bereiken, waar het buitenaardse wezen Kilowatt hem gaat helpen zijn doel te realiseren. Het is het begin van een spannend avontuur in de ruimte! De droom van Comet om een superstoere astronaut te worden wordt al snel op de proef gesteld. De gevreesde buitenaardse heerser Zartog neemt de controle over de ruimtereizen over en kan doen wat hij wil. Comet moet laten zien dat hij slim en sterk genoeg is om Zartog te overwinnen. Maar dat kan hij niet alleen. Comet schakelt de hulp in van zijn vrienden Ham, Luna en Titan om Zartog te verslaan en de controle over de ruimtereizen terug te pakken.

De vrais mensonges (2010)


Op een mooie lentedag ontvangt Emilie een liefdesbrief, mooi en bezield, maar anoniem. Ze gooit hem eerst in de vuilnisbak, maar dan ziet ze er een middel in om haar moeder Maddy te redden die na het vertrek van haar man alleen en droevig achtergebleven is. Zonder nadenken stuurt ze haar de brief op. Maar Emilie weet nog niet dat de auteur van de brief haar verlegen werknemer Jean is en dat Maddy verliefd zal worden op zijn woorden. Ze kan ook niet weten dat dit het begin is van een reeks vergissingen en misverstanden. En nog minder dat ze stapelverliefd zal worden op de man die ze in de armen van haar moeder gedreven heeft.

Un lac (2008)


Alexi is houthakker. Hij woont met zijn ouders, zus en broer in een afgelegen huis nabij een meer. Dit meer is omringd door besneeuwde bergtoppen en bossen. Het arriveren van een vreemdeling legt druk op de relatie met zijn zus.

Pelican Blood (2010)


Pelican Blood vertelt het verhaal van Nikko, een grappige, maar links georiënteerde jongeman die in Londen woont. Als zijn relatie met zijn vriendin Stevie op een rampzalige wijze eindigt, leeft hij met de dag en gooit hij al zijn energie in zijn hobby: vogels spotten. Net als het leven draaglijk wordt, komt Stevie weer opdagen, waardoor een breuk tussen Nikko en al zijn vrienden dreigt, die hem waarschuwen dat ze hem zal vernietigen. Ze zijn zich volledig bewust van de manier waarop het paar elkaar voor het eerst ontmoette: op een zelfmoord website. Hun intense, onrustwekkende en seksueel geladen relatie zet zich verder, waardoor de relatie tussen Nikko, Stevie en zijn vrienden en hobby verzinkt in een bedenkelijke chaos.

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright ()


Het verhaal gaat over Charlie Wright (Aidan Quinn), een miljardair en financiële whizzkid die in een zelf opgelegd ballingschap gaat in Tijuana nadat openbaar wordt dat zijn imperium het grootste pyramidespel van de VS blijkt te zijn. Terwijl hij op zoek gaat naar zijn vrouw die hij 25 jaar geleden verlaten heeft wordt hij gezocht door een Mexicaanse gangster, een federale agent en een stel criminelen die gestuurd zijn door een voormalige cliënt die zijn geld terug wil.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Four Lions heeel misschien...

Ereptile

Avatar

Alpha en Omega lijkt me wel lachen Smiley face En FT: "het regent..." :? Ik had best droog weer hier vandaag hoor :D

benjamin

Avatar

Alleen Four Lions ziet er goed uit. Iemand die hem al gezien heeft?

Steve-O

Avatar

Wanneer komt Tron Legacy eigenlijk te huur? Die wil ik graag zien op blu-ray:P

Aston

Avatar

Http://www.freerecordshop.nl/films/tron-legacy-8717418301897

8 Juni. Ow, das trouwens wanneer hij te koop is...

Ik neem aan dat je wel de 2D versie neemt.Smiley face

Pete_027

Avatar

Stone:? Iemand:?

Banned

Avatar

Pete_027 "Stone:? Iemand:?"


slechte film... met te goeie acteurs!

Joeki

Avatar

Ereptile "Alpha en Omega lijkt me wel lachen Smiley face En FT: "het regent..." :? Ik had best droog weer hier vandaag hoor :D"


Het bleek dus in het oosten wel te regenen:P

bartdelien

Avatar

benjamin "Alleen Four Lions ziet er goed uit. Iemand die hem al gezien heeft?"


Ik heb hem al enige tijd geleden uit de UK gehaald en hij is wel oke. Geen super film en of je hem binnen 5jaar nog een keer kijkt betwijfel ik!

Surreon

Avatar

Weer "De vrais mensonges (2010)"?
Die stond twee weken geleden er ook al tussen :?

Week 18

hplotrpotcsw

Avatar

Ereptile "Alpha en Omega lijkt me wel lachen Smiley face En FT: "het regent..." :? Ik had best droog weer hier vandaag hoor :D"


Alpha and Omega valt heel erg tegen, ik zou hem nie gaan kijken als ik jou was...

nieuwslaatste nieuws

meest populair