Synopsis Dark Shadows uitgegeven

Daarnaast zijn de opnames van Tim Burton's nieuwste begonnen.

De opnames van Tim Burton’s Dark Shadows zijn eerder deze week begonnen, en naast die aankondiging heeft Warner Bros. besloten maar meteen een korte versie van het verhaal uit te geven. Wat we in ieder geval al wisten, is dat de film een remake is van een soapserie is uit de jaren ’60, en vooral bekend stond om de bovennatuurlijke aspecten in de film: waaronder vooral vampier Barnabas Collins.

Die hoofdrol wordt weinig verrassend vertolkt door Johnny Depp, en hij wordt bijgestaan door onder andere Michelle Pfeiffer en Helena Bonham Carter. De synopsis houdt ongeveer het volgende in. In de achttiende eeuw verhuizen Joshua en Naomi Collins naar Amerika om daar een nieuw leven te beginnen. Hun zoon, Barnabas, maakt de fout het hart te breken van een heks, met als gevolg dat ze hem verandert in een vampier en opsluit in een tombe. Twee eeuwen later wordt Barnabas uit de tombe bevrijdt en vervolgens begint hij een nieuw leven.

Dark Shadows moet vanaf 11 mei 2012 in Amerika in de bioscopen te zien zijn. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. Hieronder de volledige synopsis.



NieuwsFilm

meest populair