Jack Nicholson heerst in Amerikaanse bios

Een romance onder ouderen heeft afgelopen weekend de Amerikaanse bioscopen gedomineerd. 'Something's Gotta Give' met Jack Nicholson en Diane Keaton bracht in het eerste weekend 17 miljoen dollar in het laatje en was daarmee de meest succesvolle film van het weekend.

Daarmee drong de film het spektakelstuk met Tom Cruise, 'The Last Samurai', van de eerste plek. 'Samurai' moest het met 14 miljoen dollar doen. Derde in de rij is 'Stuck on You' met Matt Damon en Greg Kinnear.

'Something's Gotta Give' vertelt het verhaal van een 55-jarige tonnelschrijfster (Keaton), die verzeild raakt in een driehoeksrelatie met een 63-jarige versierder (Nicholson) en een 30-jarige dokter, gespeeld door Keanu Reeves.

Volgende week moeten alle films waarschijnlijk een respectabele buiging maken voor een nieuwkomer, want woensdag gaat het derde Lord of the Rings-deel, Return of the King, in première. Verwacht wordt dat die film alle records gaat breken. In Amsterdam is maandag een galapremière van de film in Tuschinski. Hierbij zal Prins Floris namens zijn moeder Prinses Margriet aanwezig zijn.



NieuwsFilm

meest populair