TV-tips voor komende week

Een aantal grote titels zijn er te bekijken.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Zombieland (2009)

Zaterdag 28 mei om 22:00 op RTL5

Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is een bangerik, maar wanneer je bang bent om opgegeten te worden kan angst je in leven houden. Tallahassee is een stoere bad-ass zombie-killer met een passie voor wapens. Zijn doel is om de laatste Twinkie op aarde te bemachtigen. Ze vormen een groep met Wichita en Little Rock, die ook bijzondere manieren hebben gevonden om te ontsnappen aan de zombies. Nu moeten ze uitzoeken wat erger is, afhankelijk zijn van elkaar, of gevoerd worden aan de zombies.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight (2008)

Zondag 29 mei om 20:30 op Veronica

Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.
Bekijk de afbeelding

WALL-E (2008)

Maandag 30 mei om 18:00 op BBC1

Zevenhonderd eenzame jaren doet de robot WALL-E - een afkorting voor Wijdverspreid Afval Lading Losser E-type - waarvoor hij gemaakt was: het schoonhouden van de aarde. Zijn enige vertier lag in het verzamelen van knick-knacks. Maar dan ontmoet hij een zoekrobot genaamd EVE. Samen reizen ze door het hele heelal en beginnen aan een van de meest opwindende en fantasierijke avonturen aller tijden.
Bekijk de afbeelding

Snatch (2000)

Dinsdag 31 mei om 20:30 op RTL7

De bokspromotor Turkish en zijn kompaan Tommy krijgen het moeilijk wanneer topgangster Brick Top hen van oplichterij verdenkt. Wanneer een van hun topboksers door vreemde omstandigheden wordt afgetroefd door een jonge, onverstaanbare zigeuner raken ze nog meer in de problemen.
Bekijk de afbeelding

X-Men (2000)

Woensdag 1 juni om 20:30 op RTL7

Over de gehele planeet worden kinderen geboren met een genetische afwijking die ze bijzondere krachten geeft. Deze mutanten kunnen terecht bij Professor Xavier, hij heeft een school gesticht om deze verschoppelingen in te kunnen zetten als zogenaamde X-Men. Ze strijden onder andere tegen Magneto, ook een mutant, die de mensheid wil vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Children of Men (2006)

Donderdag 2 juni om 23:05 op RTL7

2027. De hoop op een betere toekomst kwijnt weg. Jaren geleden is de laatste baby geboren. Hoe langer er geen nakomelingen komen, hoe minder er hoop is op betere tijden. De oorzaken voor de wereldwijde onvruchtbaarheid zijn onbekend en de mensheid is verdeeld. De fatalisten en egoïsten die vervallen in geweld en wetteloosheid staan tegenover de idealisten en optimisten die vechten voor eenheid en solidariteit in een afnemende wereldbevolking.
Groot-Brittannië heeft zich met pijn en moeite overeind gehouden in deze veranderende wereld. Een van de gevolgen is een grote toestroom van vluchtelingen uit gebieden waar de samenleving is ingestort.
Voor Theo hoeft het allemaal niet meer zo. Hij was een gedreven wereldburger die het beste met iedereen voor had, tegenwoordig is hij een cynische bureaucraat die vooral bezig is met zichzelf. De enige lol in zijn leven vormt zijn oudere maat Jasper met wie hij goede gesprekken heeft in Jaspers landhuis, schilderachtig gelegen buiten Londen....
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Vrijdag 3 juni om 20:40 op Eén

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...



NieuwsFilm

meest populair