DiCaprio nu wel in zee met Tarantino?

Het belooft een interessante cast te worden voor Tarantino's spaghettiwestern Django Unchained.

Een week nadat Creative Screenwriting-redacteur Jeff Goldsmith het bericht de wereld instuurde dat Leonardo DiCaprio de rol van villian Calvin Candie zal spelen in Quentin Tarantino's aankomende film Django Unchained, wordt het nieuws nu ook bevestigd door o.a. filmvakblad Variety en Deadline New York. DiCaprio heeft zijn handtekening nog niet geplaatst, maar het is nu wel zeker dat de acteur in onderhandelingen is voor de rol.

Zoals bekend wordt Django Unchained een spaghettiwestern over een Amerikaanse slaaf, Django, die met een Duitse premiejager (vermoedelijk Christoph Waltz) op pad gaat om zijn vrouw te bevrijden uit de klauwen van de boosaardige plantage-eigenaar Candie. Will Smith en Idris Elba zouden naar verluidt in beeld zijn voor de rol van het titelpersonage.

Een interessant weetje is dat Tarantino Inglourious Basterds zou geschreven hebben met DiCaprio in zijn achterhoofd voor de rol van Hans Landa. Die rol ging uiteindelijk naar Christoph Waltz. In Django Unchained zien we beide acteurs misschien samen aan het werk.



NieuwsFilm

meest populair