Allereerste foto American Pie 4

Tien jaar na het origineel zijn de vier vrienden weer op de plek waar het allemaal begon...

Hieronder vind je de allereerste foto van het vierde deel uit de American Pie reeks (de straight-to-dvd films tellen niet mee). American Reunion wordt geschreven en geregisseerd door Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. De sequel speelt zich tien jaar na het origineel af. De personages uit de vorige delen keren terug naar Michigan voor een schoolreünie.

Op de foto zie je Jim (Jason Biggs), Kevin (Thomas Ian Nicholas), Finch (Eddie Kay Thomas) en Oz (Chris Klein) in het huis waar ze in het origineel een pact sloten om ontmaagd te worden. Kevin staat zelfs op precies dezelfde plek als dat moment. Het bericht bij de foto, die Thomas Ian Nicholas plaatste via twitter, staat eronder.

“Remember the pact? Here we are over 10yrs later. Crazy.”

Oz (Chris Klein) is uiterst succesvol met een groot huis in Malibu en een vriendin die enkel bij hem is vanwege het geld.

Heather (Mena Suvari) heeft wat met een middelbare chirurg die zich jonger gedraagt dan hij is.

Stifler (Seann William Scott) is een kansloze rukker geworden. Hij werkt zonder plezier op oproepbasis en slaagt een stuk minder vaak bij de vrouwen dan vroeger. Hij vermijdt de reünie. Er is een moment in de film dat hij naar bed gaat met Laurie, en voormalige schoonheid die nogal aangekomen is.

Finch (Eddie Kaye Thomas) is een internationaal reiziger die aanpapt met Trish, een barmeisje die vroeger samen met Michelle naar bandkamp ging.

Stiflers Mom (Jennifer Coolidge), de originele MILF, zal ook weer haar opwachting maken.

Jim (Jason Biggs) is nog steeds getrouwd met Michelle (Alyson Hannigan), maar zijn buurvrouw is verliefd op hem. Deze heeft weer een vriendje die hier niet al te blij mee is. Verder is de sekstape van Jim en Nadia (Shannon Elizabeth) prominent te zien op YouTube.

American Reunion staat gepland voor 6 april 2012.



NieuwsFilm

meest populair