Ian McShane wordt belangrijkste dwerg in Sneeuwwitje

Acteur uit Deadwood krijgt een belangrijke rol in Snow White and the Huntsman.

Acteur Ian McShane, bekend uit de tv-serie Deadwood en de laatste Pirates of the Caribbean film, krijgt een belangrijke rol in Snow White and the Huntsman, een van de projecten rondom Sneeuwwitje die de komende tijd verschijnen. Deze film wordt geregisseerd door Rupert Sanders en heeft in Kristen Stewart en Chris Hemsworth zijn hoofdrolspelers.

McShane gaat de rol van Caesar spelen, de belangrijkste dwerg in het verhaal. De film wijkt af van de klassieke Disney versie, waardoor ook de dwergen iets anders zijn dan menigeen hen zal herineren. Dwerg Caesar is de leider van de dwergen door zijn leeftijd en zijn lange baard. Hij is een oude vriend van de jager en een vijand van de boze koningin.

Snow White and the Huntsman concentreert zich op de verhouding tussen Sneeuwwitje en de jager die haar moet vermoorden. De jager gaat tegen dit bevel van zijn koningin in en vlucht samen met Sneeuwwitje, waardoor hij uitgroeit tot haar mentor. Charlize Theron zal in de film te zien zijn als de koningin.



NieuwsFilm

meest populair