"Spijt van Super Mario Bros."

Bob Hoskins ziet het als zijn slechtste film.

Acteur Bob Hoskins, recentelijk nog te zien in Doomsday (2008) en Made in Dagenham (2010), heeft in een interview met The Guardian gezegd dat hij spijt heeft dat hij heeft meegewerkt aan de gameverfilming Super Mario Bros. (1993) van regieduo Annabel Jankel en Rocky Morton, die na de film maar weinig meer hebben geregisseerd...

Op de vraag wat zijn slechtste film ooit was, noemt Hoskins Super Mario Bros. zelfs zijn grootste teleurstelling en als hij terug zou kunnen gaan om één ding in zijn verleden te veranderen, dan zou hij nooit voor de film hebben gekozen.

In verfilming van de succesvolle Nintendo game speelde Hoskins de rol van Mario. De rol van Luigi werd gespeeld door John Leguizamo, bekend uit o.a. The Lincoln Lawyer (2011) en wijlen Dennis Hopper was te zien als King Koopa. De film krijgt een 3,8 op de IMDb en op Rotten Tomatoes nog 13%. Hiermee kan de film gezien worden als één van de slechtste gameverfilmingen ooit gemaakt. Met een productiebudget van $48 miljoen haalde het in de States zo'n $20 miljoen dollar op. Misschien tijd voor een reboot?



NieuwsFilm

meest populair