Bioscoop Top-10

De piraten leggen het af tegen tegen een panda die aan Kung Fu doet.

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Kung Fu Panda 2 (2011)


Po's droom is uitgekomen nu hij De Drakenkrijger is en de Vredesvallei beschermt samen met zijn vrienden en andere Kung Fu meesters, De Vurige Vijf - Tijger, Kraan, Mantis, Adder en Monkie. Zijn nieuw leventje verandert volledig als een nare tegenstander met een geheim wapen China probeert te veroveren en een einde wil maken aan Kung Fu. Po moet samen met De Vurige Vijf China doorkruisen om deze vijand te overmeesteren. Maar hoe?
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)


Jack raakt in de war wanneer hij enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het nu ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne's Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.
Bekijk de afbeelding

The Hangover Part II (2011)


Na de volledig uit de hand gelopen vrijgezellenfeest in deel 1 trekt het viertal nu naar Thailand voor de bruiloft. Maar ook daar loopt e.a niet zoals gepland.
Bekijk de afbeelding

Source Code (2011)


Source Code handelt over een soldaat die wakker wordt in het lichaam van een onbekende pendelaar, en verplicht wordt om een gruwelijk treinbombardement steeds opnieuw te beleven, tot hij erachter is wie verantwoordelijk is voor de aanslag.
Bekijk de afbeelding

X-Men: First Class (2011)


X-Men: First Class toont ons hoe Charles Xavier en Erik Lensherr veranderen in Professor X en Magneto. In het begin zijn het beste vrienden, maar als ze samen de grootste bedreiging die de wereld tot dan toe heeft gezien bevechten, ontstaat er een kloof tussen beiden, die leidt tot de altijd voort durende strijd tussen Magneto's Brotherhood en Professor X's X-Men.
Bekijk de afbeelding

Rio (2011)


Rio gaat over een Macaw papegaai die zijn comfortabele leven in Minnesota verlaat om op reis te gaan naar het exotische Rio de Janeiro, waar hij talloze avonturen beleeft.
Bekijk de afbeelding

Penny's Shadow (2011)


Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen en hem weer vertrouwen in mensen te geven.
Bekijk de afbeelding

The Tree of Life (2011)


De elfjarige Jack heeft twee broers en woont bij zijn ouders. Op jonge leeftijd lijkt alles hem toe te lachen. Zijn moeder is lieflijk en vergevingsgezind en zijn vader probeert hem klaar te stomen voor de harde wereld. Dat de wereld inderdaad geen prettige plaats is, leert Jack als hij in aanraking komt met ziekte, lijden en de dood. Als volwassen man wordt Jack een verdwaalde ziel in een moderne wereld die op bijzondere wijze zijn weg probeert te vinden.
Bekijk de afbeelding

Insidious (2010)

Regie: James Wan

In de film draait het om Josh en Renai, die een gelukkig gezin hebben met drie jonge kinderen. Hun leven wordt echter op zijn kop gezet als ze verhuizen naar een nieuwe woning. Er gebeuren vreemde dingen en hun jongste zoon Dalton raakt in een vreemde coma. Zelfs een groep wetenschappers kan de vreemde gebeurtenissen niet verklaren.
Bekijk de afbeelding

Gooische vrouwen (2010)


Gooische Vrouwen: De Film gaat verder waar de TV-serie is geëindigd. De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.



NieuwsFilm

meest populair