Algemeen

Vinnie Jones moet wapens inleveren

door FilmTotaal op 22.12.2003 om 20:05 in Algemeen
Vinnie Jones, de voetballer die acteur werd, is zijn wapens binnenkort kwijt. Hij moet alle wapens, evenals zijn vergunning daarvoor inleveren na een woedeaanval. Dat meldt de BBC. Jones werd vorige week ook al veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur omdat hij tijdens een vlucht van Tokio naar Londen een medepassagier bedreigde en te werk ging.

De 38-jarige ster uit onder meer Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch bekende schuld voor de Londense rechtbank. De openbaar aanklager liet vanwege de vrijwillige bekentenis de beschuldiging van dronkenschap aan boord vallen.

In een verklaring heeft Jones laten weten dat hij het voorval 'ten zeerste betreurt'. Hij moet zijn slachtoffer wel een schadevergoeding van 525 pond (ongeveer 800 euro) betalen. Bovendien kreeg hij een boete van 875 pond voor bedreiging van het cabinepersoneel en hij moet de proceskosten ad 525 pond betalen.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

emperor

Avatar

Iemand die zich niet kan beheersen,en mensen of dieren gaat bedreigen met zijn wapens,zou ze inderdaad in moeten leveren.

Lighthouse

Avatar

Die mogen ze wat mij betreft de cel ingooien..

Hans

Avatar

Beetje suggestief plaatje, vind je niet?
Net of Mr. Jones er in het dagelijks leven ook zo bijloopt.

NieuwsFilm

meest populair