Adrianne Palicki als Lady Jaye in G.I. Joe 2

"Wonder Woman" te zien naast Channing Tatum en Dwayne Johnson.

De nog titelloze G.I. Joe sequel heeft weer een nieuw gezicht. Ditmaal is het de mooie actrice Adrianne Palicki die zich aansluit bij de cast van de Hasbro speelgoedverfilming van regisseur Jon Chu (Step Up 3D, Justin Bieber: Never Say Never). Palicki, onlangs nog te zien als Wonder Woman in een weinig succesvolle tv-pilot rond de superheldin, speelt de rol van Lady Jaye.

Eerder bleek al dat Channing Tatum terugkeert als Duke. Ook Ray Park zien we weer als Snake Eyes, net als Byung-hun Lee die we weer zien als Stormshadow. Onlangs werd bekend dat Dwayne Johnson de rol gaat spelen van Roadblock, Elodie Yung te zien is als Jinx, DJ Cotrona aantreedt als Flint en rapper/acteur RZA in de schoenen stapt van The Blind Master.

Volgens de website Deadline wordt er nog gezocht naar de voornaamste hoofdrol, namelijk die van Joe Colton, de originele G.I. Joe. Onder meer Bruce Willis zou in aanmerking komen voor de rol.

De film moet in augustus 2012 uitkomen. Hieronder een foto van Palicki als wonder woman en de kenmerken van G.I. Joe's Lady Jaye.



NieuwsFilm

meest populair