Tegenspeler Stallone in Headshot bekend

Ook de sidekick van hoofdrolspeler Stallone is bevestigd in deze nieuwe actiethriller van regisseur Walter Hill (48 Hrs.).

Christian Slater, Adewale Akinnuoye-Agbaje en Holt McCallany zijn gecast in Headshot (werktitel), een actiethriller van regisseur Walter Hill met Sylvester Stallone in de hoofdrol. De film, gebaseerd op de striproman 'Bullet to the Head' van schrijver Matz en illustrator Colin Wilson, vertelt het verhaal van een huurmoordenaar uit New Orleans (Stallone) en een politieagent uit New York die samen jacht maken op de moordenaars van hun respectieve partners.

Adewale Akinnuoye-Agbaje speelt de rol van de villain, een invloedrijke advocaat die zijn eigen zwendelpraktijken probeert te verdoezelen. Christian Slater speelt een plaatselijke handelaar, terwijl Holt McCallany een corrupte agent vertolkt. Eerder waren ook al Sung Kang (sidekick van Stallone), Jason Momoa (villain Keegan) en Sarah Shahi (dochter van Stallone) bevestigd.

Headshot is een coproductie van Dark Castle Entertainment, IM Global en After Dark Films. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop komt.

NieuwsFilm

meest populair