Video

Eerste beelden uit Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Tweede Sherlock Holmes film van Guy Ritchie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 12.07.2011 om 10:28 in Video
Het is nog een Entertainment Tonight preview van de trailer die we deze week kunnen verwachten, maar we krijgen al een redelijk goede indruk van de sfeer / humor in Guy Ritchies tweede Sherlock Holmes film Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Uiteraard zien we Robert Downey Jr. en Jude Law in de hoofdrollen als Sherlock Holmes en Dr. John Watson.

Vanaf 15 december in de Nederlandse bioscoop.

En hieronder nog een setbezoek van ET:A Game of Shadows speelt zich een jaar na het eerste deel af. Holmes en Watson nemen het dit keer op tegen de mysterieuze Professor Moriarty, een crimineel meesterbrein dat Groot Brittannië wil verwoesten. Het duo krijgt in hun strijd met Moriarty hulp van Mycroft Holmes (Stephen Fry), de oudere en net zo slimme broer van Sherlock. Ook Noomi Rapace zien we in de film als het personage Sim.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

:W Dit gaat er zoo geweldig uitzien! Ben benieuwd of de trailer al te zien is. Hij zou deze week toch uitkomen?

SJRSVLDT

Avatar

Ereptile ":W Dit gaat er zoo geweldig uitzien! Ben benieuwd of de trailer al te zien is. Hij zou deze week toch uitkomen?"

Ik ben ook super enthousiast.. geweldige beelden en stiekem (heel stiekem) zie ik een lange franchise opkomen a la james bond.. Het begint al met quotes als 'get what's in your hand out of my face' die natuurlijk ookal in de eerste zat. Moest meteen denken aan 'Shaken not stirred'. T+) lama komuh!

benjamin

Avatar

Van dat 'vermommen als vrouw' ben ik nog niet overtuigd: zeer afgezaagde grap en al vaker slecht uitgevoerd, maar wie weet kunnen ze het deze keer wel leuk maken. Verder vooral de volledige trailer afwachten.

skullsplitter

Avatar

Heerlijke chemistry hebben die twee ook _O_

Het jaar voor de eerste film uitkwam voor het eerst een boek van Holmes gelezen, wat geweldig levendig en mooi zijn die boeken toch, alsof je zo Londen instapt. Dat de vorige film teveel actie zou zijn: beeldt je die achtervolging op de Thames nog eens in aan het eind van The Sign of the Four... :Y

ExCaL^

Avatar

Leuk sfeertje inderdaad! Weet iemand wanneer hij in de bios verschijnt? Deel 1 vond ik ook erg goed gelukt.

skullsplitter

Avatar

ExCaL^ "Weet iemand wanneer hij in de bios verschijnt?"


Kijk eens NET boven het eerste filmpje? :N

PRIME

Avatar

Ik hoop dat Guy na deze toch eens doorgaat met Rock n Rolla.

Banned

Avatar

Zieter goed uit! Nieuwe locaties enzo al moet in dat bos even denken aan the chase scene in harry potter and the deathly hallows...

ExCaL^

Avatar

skullsplitter "Kijk eens NET boven het eerste filmpje? :N"


Haha werken en Fimtotaal gaan NIET samen! :E

BatMotor

Avatar

De volledige trailer
http://www.youtube.com/watch?v=RhlRo7MeK9g

nieuwslaatste nieuws

meest populair