Uitermate doeltreffende poster komedie 50/50

Dit zal de aandacht van de meeste mensen wel trekken!

Hieronder vind je een uitermate doeltreffende poster van Jonathan Levine's 'kankerkomedie' 50/50 met in de hoofdrol Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen. Het is een waargebeurd verhaal over een 27-jarige man die erachter komt dat hij kanker heeft. De kans dat hij er volgens de dokters levend uit komt is 50 procent. De film ging eerder onder de naam I’m With Cancer, maar enkele testscreeners hebben uitgewezen dat 50/50 beter valt bij het publiek.

Adam (Gordon-Levitt) is een gezonde kerel met een vriendin. Maar dan komt hij er op een dag achter dat hij een ernstige vorm van kanker heeft. Dit nieuws komt hard aan bij zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vriendin. Adam begint met chemotherapie en gaat langs bij een psycholoog. Ondanks alle hulp om hem heen kan hij echter niet bevatten dat het elk moment voorbij kan zijn.

Het scenario komt van Will Reiser, tevens de man op wie het hoofdpersonage is gebaseerd. Naast Gordon-Levitt en Rogen zijn er rollen voor Anna Kendrick, Anjelica Huston en Bryce Dallas Howard. De film verschijnt in de VS op 30 september; over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Eerder brachten we je de trailer. Deze vind je hier.



NieuwsFilm

meest populair