Video

Eerste clips Cowboys & Aliens

Cowboys Daniel Craig en Harrison Ford in gevecht met ongewenste aliens.

door Bram de Groot op 14.07.2011 om 09:57 in Video
Met sterren als Daniel Craig, Harrison Ford, Sam Rockwell, Noah Ringer, Adam Beach en Olivia Wilde heeft Iron Man regisseur Jon Favreau een indrukwekkende cast bij elkaar gekregen voor zijn eerstvolgende film Cowboys & Aliens. Hieronder zie je twee eerste clips uit de de sci-fi western, gebaseerd op een striproman van bedenker Scott Mitchell Rosenberg en het label Platinum Studios.

Vanaf 25 augustus in de Nederlandse bioscoop.


In Cowboys & Aliens landt een groep Aliens in de Amerikaanse Wilde Westen uit de 19e eeuw. Ze hebben geen goede plannen met de plaatselijke bevolking. Een groep cowboys en indianen willen er echter een stokje voor steken. Bekijk hier de eerdere trailer.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Mwhah zal toch een dvd'tje worden denk ik... Vind het niet meer zo speciaal..

B@chelor

Avatar

Lijkt me wel leuk, maar ben niet weggeblazen.

Jaymz82

Avatar

De trailer was in ieder geval best geinig in de bios.

ghossler

Avatar

Idee is leuk en de acteurs erin zijn ook nice.. maar weet nie.. na deze 2 clips.. heb ik niet het WOW of IK MOET DEZE ZIEN gevoel.. wat wel goed is... is dat die chick niet zo een personage heeft die keihard schreeuwt omdat ze wordt ontvoerd door een alien machine en vliegt over bepaalde hoogtes.. dat niet normaal is in die tijd... +punt = geen geschreeuw maar -punt = geen andere emoties ofzo.. waardoor het beetje onrealistic lijkt...

movieboy

Avatar

Na het zien van de 2de clip dacht ik direct van.. i gotta see this movie ;)

kan heel leuk worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair