Video

The Amazing Spider-Man teaser trailer! (bootleg)

Ook de eerste blik op de teaser trailer van de Spider-Man reboot.

door Bram de Groot op 19.07.2011 om 12:15 in Video
Na de bootleg teaser trailers van The Avengers en The Dark Knight Rises, is op AICN de bootleg versie verschenen van de teaser trailer van de aankomende Spider-Man reboot The Amazing Spider-Man van regisseur Marc Webb. De complete film draait vanaf 2 juli 2012 in de Nederlandse (3D) bioscoop.

De teaser trailer gaat officieel in première op het jaarlijkse Comic-Con dat plaatsvindt van 21 tot 24 juli.

Bekijk de teaser hier

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik vind m tof Smiley face Vooral dat stuk dat ze het first person hebben gemaakt :D! Binnenkort ook de HeelDuidelijke versie Smiley face! We zien wel Curt Connors, maar volgens mij ook de echte Lizard, maar het is nog TE donker in deze bootleg Smiley face

Gaat wel lekker: The Avengers, TDKR en nu The Amazing Spider-Man :D Mij hoor je niet klagen :P

SJRSVLDT

Avatar

Ereptile "Ik vind m tof Smiley face Vooral dat stuk dat ze het first person hebben gemaakt :D! Binnenkort ook de HeelDuidelijke versie Smiley face! We zien wel Curt Connors, maar volgens mij ook de echte Lizard, maar het is nog TE donker in deze bootleg Smiley face

Gaat wel lekker: The Avengers, TDKR en nu The Amazing Spider-Man :D Mij hoor je niet klagen :P"

^ Dit dus! ^

Ziet er supergoed uit. Dit is zeker de beste trailer van de afgelopen dagen. En als 'The Amazing Spider-Man' dezelfde 3D krijgt als 'Transformers 3', dan wordt dit fantastisch.

Expendable

Avatar

2012 word weer een echte bioscoop jaar Smiley face... trailer zit er best goed uit als het nou eens goed in 3D word verwerkt dan lijkt het me echt gaaf vooral de ene stuk als first person :Y

Arteron

Avatar

Het ziet er inderdaad erg goed en spectaculair uit!
Ben erg benieuwd :D

Decepticon

Avatar

Ondanks dat het een hele donkere bootleg is, ziet het er verdomde goed uit, idd ook het first-person-view is gruwelijk gaaf, en door die muziek komt het imo ook verdomde spannend over!
Trailer is al mission acclompished.

Pete_027

Avatar

Ondanks dat een reboot van Spiderman natuurlijk niet nodig was ziet het er goed uit.

Ik vind het alleen wel jammer dat Emma nu een blondje is:P

Banned

Avatar

Bwa nog steeds geen zin in gekregen dat spiegelbeeld in dat gebouw lijkt het alsof spiderman een lelijke zwarte zonnebril op heeft... Maar ach als je naar spiderman 1 kijkt zijn de visuele effecten belabberd net als de volledige film dus veel moeite om beter te doen zal deze nieuwe "amazing" spiderman niet hoeven te doen.

BdeB

Avatar

Ziet er zeker goed uit, enige wat ik jammer vind (kan ik ook verkeerd zien) dat die zilveren zolen onder z'n laarzen zitten.. zag je ook al op de eerdere foto's, maar had een beetje gehoopt dat dat de laarzen voor de stunts waren.. maar ja, kleinigheidje..

MikeyMo

Avatar

Het ziet er goed uit, maar anderzijds... minder dan 10 jaar geleden hebben we ditzelfde origin verhaal ook al gehad. Dat ge-ren over die daken doet me dan ook weer denken aan de scene uit deel 1. Het is niet zoals Nolan nu doet met Batman wiens achtergrond verhaal in de kern hetzelfde blijft maar qua invulling op een originele manier wordt vormgegeven.

Het voelt een beetje aan alsof de originele Spider-man een noorse film was en dit de amerikaanse remake wordt en dat ze even de vijand hebben veranderd :P

coopreight

Avatar

Wat een vette trailer! Zie het niet echt goed maar vooral het laatste stuk is idd erg vet! Denk dat dit wel die nare smaak van Deel 3 gaat wegspoelen! Bring it on!

Frietgezicht

Avatar

Banned "Maar ach als je naar spiderman 1 kijkt zijn de visuele effecten belabberd net als de volledige film dus veel moeite om beter te doen zal deze nieuwe "amazing" spiderman niet hoeven te doen."


Belabberd is groot woord maar voor de rest mee eens,kan makkelijk beter worden deze.

Spider-fan

Avatar

Ik vind het vrij saai. Alleen een witte tekst op een zwarte achtergrond over auteursrechten of zoiets.

Nee, verwacht hier niet veel van.

Masterbrain

Avatar

Goede teaser , geeft weinig weg alleen jammer dar het bootleg is slechte kwaliteit.


voor de mensen die de teaser niet hebben kunnen zien.

http://www.cinemania.es/actualidad/noticias/8718/filtrado-el-trailer-de-the-amazing-spider-man

Crooker

Avatar

Banned "Bwa nog steeds geen zin in gekregen dat spiegelbeeld in dat gebouw lijkt het alsof spiderman een lelijke zwarte zonnebril op heeft... Maar ach als je naar spiderman 1 kijkt zijn de visuele effecten belabberd net als de volledige film dus veel moeite om beter te doen zal deze nieuwe "amazing" spiderman niet hoeven te doen."


Ik word zo moe van jouw!!!

SJRSVLDT

Avatar

Crooker "Ik word zo moe van jouw!!!"

Deze opmerking is toch gewoon een normale opmerking? Hij heeft genoeg opmerkingen waar ik hetzelfde zou denken als jij nu, maar dit is gewoon een mening. Niks mis mee. Ookal vond ik Spider-Man 1 wel leuk.

filmjunky

Avatar

Heb er zin in! :E
vond de vorige 3 delen ook gewoon goed! :Y

ilmostro

Avatar

Had eerst zoiets van waarom een reboot, maar deze trailer is echt super, heb er nou al zin in...

pringles

Avatar

Alleen jammer van die stomme titel, echt zoiets voor een kinderserie

SpiderQED

Avatar

Na 23 jaar Spider-Man fan, ben ik nog niet overtuigd van deze trailer. We zullen wel zien...

Woep

Avatar

Die 1st person doet me denken aan het spel Mirror's Edge

KurtLourens

Avatar

Probleem is, dat deze film niks vernieuwend met zich meebrengt. We hebben het allemaal gezien en weten hoe het eindigt(met allerlei sequels).

Leuke film voor een keertje thuis.

DirtyHarryCallahan

Avatar

Ben echt geen spiderman fan en zal deze aan me voorbij laten gaan tja dat is met een reboot er zijn waarschijnlijk geen verrassingen...

KeesjeNL

Avatar

Die trailer ziet er vlot en volwassen uit. Het laatste stukje van de trailer, wanneer Peter over de daken springt, ziet er nu al fantastisch uitSmiley face!

Remco

Avatar

Nou moet zeggen krijg er steeds meer zin in :E. Ze nemen het echt serieus ik vond de Sam Raimi versie (de eerste) echt veel te cheesy vaak. The Green Goblin zag er niet uit, de dialogen waren soms tenenkrommend en de CG was crap. Het was op een gegeven moment alsof je naar een Soap versie van Spiderman aan het kijken was. De villains lijken me ook veel beter in deze film. Andrew Garfield is denk ik ook een betere Peter Parker....

Havoc

Avatar

Woep "Die 1st person doet me denken aan het spel Mirror's Edge"


Ik had exact hetzelfde

Jan231

Avatar

De eerste Spidey film was best aardig, maar het was veel te kinderachtig naar mijn smaak. The green goblin was inderdaad niet cool, met dat belachelijke robot-masker.
Deze teaser belooft heel veel goeds! Ik kan niet wachten om hem in Hi Def te zien. Het oogt lekker donker en spannend.

Ereptile

Avatar

De soort van HD versie!!! :D En anders zien we het vanaf morgen. Dan komt hij officieel op Comic Con uit las ik ;)

NieuwsFilm

meest populair