Scarface terug in de bioscoop

Helaas alleen in de States, maar wij krijgen wel een uiterst fraaie Blu-Ray versie.

Ben je op 6 september toevallig in de States? Hierbij alvast een gouden tip. In zo'n 500 bioscopen draait dan namelijk de High Definition versie van Brian de Palma's maffiaklassieker Scarface, waarvan het script werd geschreven door Oliver Stone. Reserveer hier je kaartje. Helaas krijgen we in Nederland niet de kans om de film nogmaals in de bioscoop te kijken... Hieronder wel de "Push It To The Limit" scene uit de HD versie:


Twee dagen later verschijnt Scarface in Nederland op Blu-Ray, en wel in twee nette uitgaven. Er verschijnt een steelbook uitgave met daarin de film plus digital copy en er verschijnt een limited edition, de "Cigar Box", met daarin een Scarface steelbook, money clip, Tony Montana's Green card, ansichtkaarten en een full colour booklet. Hieronder een voorproefje:

Scarface is een ieder wel bekend. De film stamt alweer uit 1983 en gaat over de jonge Cubaan Tony Montana (Al Pacino), die met zijn vriend Manny Ray vlucht naar Miami. Daar aangekomen ontsnapt hij uit het vluchtelingenkamp, en wordt daarna geconfronteerd met de harde werkelijkheid waarin vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich in deze keiharde wereld op te werken tot de baas van een reusachtige imperium. Klik hier voor de trailer van de Blu-Ray release.

NieuwsFilm

meest populair