Video

Eerste trailer Francis Ford Coppola's Twixt

De "Festival trailer" van de horror, die op een opmerkelijke manier tot stand gaat komen.

door Bram de Groot op 03.08.2011 om 09:39 in Video
Hieronder zie je de "Festival trailer" van de horrorfilm Twixt, de nieuwe film van Francis Ford Coppola. In de horror zien we Val Kilmer als een schrijver van horrorboeken, Elle Fanning als een vermoord meisje, Bruce Dern als de lokale sheriff en Ben Chaplin als Edgar Allan Poe. De film is ook gebaseerd op een "gothic horror" van laatstgenoemde personage.

Twixt wordt dit najaar via een soort roadshow van 30 dagen wordt gescreend op het Amerikaanse publiek en gelijk wordt aangepast op de reactie van het publiek. De eindversie kan dus een heel andere vorm hebben aangenomen. Een releasedatum is mogelijk mede daarom nog niet bekend.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Een rare trailer.. Je ziet heel veel, maar toch eigenlijk weer niet. Maar dit had ik niet verwacht, afgaande op de foto's en posters. Het ziet er erg goed uit. Schept de perfecte sfeer voor een verhaal als deze. Val Kilmer acteert erg goed en het deed me in het begin een beetje denken aan een Coen-brothers film.

Kortom: ik ben blij verrast! Ben alleen nog niet helemaal overtuigd door al die 'geesten'.. Maar dit verlangt zeker naar meer!

StudioGrimm

Avatar

Ik ben erg benieuwd! De trailer geeft mij wel een goed gevoel bij deze film, volgens mij lekker ingewikkeld om te volgen.

thecollector

Avatar

Vind hem net op Steven Seagal lijken.

Banned

Avatar

Vind het nogal een saaie trailer, hopelijk is de film ook niet saai of langdradig... We zullen zien en wachten op een normale trailer. En is dat Val Kilmer ?

benjamin

Avatar

Trailer ziet er niet heel slecht uit, maar ook niet geweldig. Het grootste nadeel is dat films die als een soort experiment bedoeld zijn (voorstellingen die aangepast worden aan de reactie van het publiek) meestal als film niet zo geweldig zijn.

SeanDeNiro

Avatar

Wat een bolle kop heeft Kilmer gekregen, hij is zo goed als onherkenbaar. Er valt weinig op te maken uit de trailert. En de mening van een publiek afwachten vind ik geen goed teken. Ik kan me niet voorstellen dat ze bij Silence of the lambs of Se7en ook de boel bij zouden hebben gesteld.
"I wanna fuck myself, real hard", die zin mag niet van Oma Jo, dat gaat veel te ver.

Pete_027

Avatar

Ziet er vaag uit en daar hou ik wel van:P

Val Kilmer ziet er nog pafferiger uit dan Steven Seagal. Zeker te vaak gestopt bij het tankstation voor een zakje snoep:E

SunChaser

Avatar

Wat een schande dat FFC zich met zulke goedkope cinematografie durft te vertonen.

geertvdheide

Avatar

Wel een grappig concept om een film op deze manier te maken, dus de mening van het publiek te laten bepalen hoe de film wordt. Maar ik weet niet of het goed gaat werken.

Laat maar eens vijftig mensen beslissen over hoe een huis te bouwen. Krijg je uiteindelijk een soort bijeengeraapte middle-of-the-road oplossing die geen rijm of richting kent. Nu staat er in het geval van deze film alsnog een bekwaam regisseur aan de leiding, maar alsnog lijkt democratische besluitvorming mij hierin niet heel handig. Kunst kan beter worden overgelaten aan een kunstenaar met een visie, dan aan een onbekwaam committee van fans en willekeurige kijkers.

Wel goed voor de publiciteit om eens iets nieuws te doen, maar ik verwacht niet dat er een betere film uit gaat komen, dan wanneer een schrijver / regisseur het gewoon zelf doet. Noem mij pessimistisch als het moet Smiley face

NieuwsFilm

meest populair