Ook Disney's Sneeuwwitje project maakt stappen

Na 'Snow White and the Huntsman' en 'The Brothers Grimm: Snow White' alweer de derde herziening van het alom bekende sprookje.

Relativity en Universal zijn allebei bezig met een nieuwe Sneeuwwitje film, respectievelijk The Brothers Grimm: Snow White en Snow White and the Huntsman. Daarnaast is ook Disney, de studio achter de legendarische tekenfilm uit 1937, bezig met een nieuwe herziening van het sprookje.

Het project stond eerst nog bekend als Snow and the Seven, maar gaat nu door het leven als The Order of the Seven. Er wordt al sinds 2002 aan gewerkt en tot nu toe is scenarist Michael Arndt de enige persoon waarvan we weten dat hij meewerkt aan de film. Verder weten we nu dat Michael Gracey, die tot nu toe enkel commercials maakte, plaats zal gaan nemen in de regiestoel. Hij is de vervanger van de vertrokken Francis Lawrence.

The Order of the Seven richt zich voornamelijk op de zeven dwergen die door het leven gaan als gevaarlijke krijgers. Ze ontmoeten een Engelse dame die door een eeuwenoud kwaad wordt achtervolgd. De film wordt live-action en zal zich in China afspelen. Ondanks deze locatie komen de dwergen uit de VS en uit Rusland. Ze hebben allemaal een unieke vechtstijl.

De opnames moeten volgend jaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair