Paul W. S. Anderson regisseert ook Resident Evil: Retribution

De man achter het eerste en vierde deel krijgt er blijkbaar geen genoeg van om met zijn echtgenote Milla Jovovich te werken.

Bloody Disgusting komt met het nieuws dat Milla Jovovich gewoon terugkeert voor de rol van Alice in Resident Evil: Retribution, het vijfde deel uit de reeks. Zij zal voor de derde keer worden geregisseerd door haar echtgenoot Paul W.S. Anderson, die in 2002 en in 2010 al plaatsnam in de regiestoen bij respectievelijk Resident Evil en Resident Evil: Afterlife. Bij de overige twee films, Resident Evil: Apocalypse (2004) en Resident Evil: Extinction (2007), trad Anderson enkel op als schrijver en/of producent.

Actrice Sienna Guillory vermeldde enkele maanden terug via twitter dat zij in Retribution terug zal keren voor de rol van Jill Valentine. Bloody Disgusting komt nu echter met het bericht dat er wordt gezocht naar een nieuwe actrice voor de rol. Er is ook nog niemand gecast voor de rollen van S.T.A.R.S. lid Barry Burton en voormalig politie-agent Leon Scott Kennedy. Laatstgenoemde is het voornaamste personage in de populaire game Resident Evil 4.

De opnames voor Resident Evil: Retribution beginnen waarschijnlijk in oktober. Dit zal gaan plaatsvinden in Canada en Japan. De film staat in de VS gepland op 14 september 2012.



NieuwsFilm

meest populair