Algemeen

Twee bijna indentieke Moneyball posters

In welke ring zit hoofdrolspeler Brad Pitt eigenlijk?

door Bram de Groot op 12.08.2011 om 08:57 in Algemeen
De film Moneyball, geregisseerd door Bennett Miller (Capote, 2005), zal de doorsnee Nederlandse filmkijker niet enorm aanspreken. Het sportdrama, met o.a. Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman en Robin Wright, gaat namelijk over een de baseball manager Billy Beane (Brad Pitt) van Oakland A's. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses. De film wordt echter wel gezien als een belangrijke Oscarkandidaat en daarom is het zeker een titel om in de gaten te houden.

Hieronder twee nieuwe posters van de films die maar weinig van elkaar verschillen. De eerste is een definitieve officiële filmposter en de tweede is een Japanse versie. In welke ring zal Pitt zitten?

Muisklik voor een vergroting

Moneyball, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2003 van Michael M. Lewis, is vanaf 10 november 2011 in de Nederlandse bioscoop te zien. De laatste trailer:


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Ik heb zelf totaal niets met het volgen van welke sport dan ook, maar ik kan een sportdrama altijd wel waarderen, mits goed uitgevoerd uiteraard. Of het nou over basketbal, voetbal, American footbal of honkbal gaat, dat maakt voor mij geen verschil. Zolang er maar een goed verhaal en sterke vertolkingen in de film zitten.

Loconut

Avatar

"Nederlandse..." kijker? Enne, Japanse posters zijn (in de regel) lillek (lens-flare FTW?!)

Banned

Avatar

Die onderste is precies de slechte foto die ze gebruikt hebben voor de bovenste poster. Wat photoshop allemaal niet kan doen. De enige die lensflare mag gebruiken is J.J. Abrams ! Hé Aaron Sorkin schreef het scenario. Oscar winnen ? Ik hoop het niet sport-drama's lijken meestal naar feel-good eindes te gaan. Laten we eens gek doen. Van mij mag gerust Harry Potter winnen. Als die derde lotr die oscars kan winnen mag harry potter toch ook wel een keer.

Golden Ghost

Avatar

Ik zou hier erg veel over kunnen zeggen maar bottom line blijft het een feel good sports movie en ik ga hem als ik dit zo zie wel aanschaffen op DVD maar het is niet een bioscoop film voor mij.

nieuwslaatste nieuws

meest populair