Foto The Rum Diary met Johnny Depp en Amber Heard

Langverwachte boekverfilming van schrijver Fear and Loathing in Las Vegas is eindelijk onderweg!

GK Films heeft via hun Facebook pagina een nieuwe foto verspreid van de langverwachte film The Rum Diary, waarin Johnny Depp te zien is als journalist Paul Kemp en Amber Heard de rol speelt van het personage Chenault. Je ziet ze uiteraard op onderstaande foto. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Hunter S. Thompson. Deze was al in 1961 klaar, maar werd pas gepubliceerd na het verschijnen van Fear and Loathing in Las Vegas (1998), gebaseerd op een boek van Thompson, waarin Depp ook te zien was.

In de States verschijnt de film van regisseur Bruce Robinson vanaf 28 oktober beperkt in de bioscoop. In Nederland wordt het pas vanaf 22 december verwacht.



In The Rum Diary is Paul Kemp (Depp) een freelance journalist die zich op een keerpunt in zijn leven bevindt. Hij vertrekt naar San Juan om daar te schrijven voor 'The San Juan Star', een onbelangrijk krantje. Paul probeert de realiteit te ontvluchten door het gebruik van grote hoeveelheden drank, drugs, vrouwen en muziek. Als er een locale opstand uitbreekt, raakt hij samen met zijn vriend Bob Sala verwikkeld in een corrupt ontwikkelingsplan van een hotel.



NieuwsFilm

meest populair