Film brengt slechts 11 dollar op in openingsweekend

Slechts één iemand besloot om 'The Worst Movie Ever!' in de bioscoop te bekijken.

Een film genaamd The Worst Movie Ever! heeft het voor elkaar gekregen om in het openingsweekend slechts 11 dollar op te brengen. Glenn Berggoetz' merkwaardige project werd afgelopen weekend twee keer 's nachts vertoond in de Laemmle Sunset 5 bioscoop in Los Angeles. Slechts één persoon nam de moeite om een kaartje te kopen. Dit maakt van The Worst Movie Ever! officieel de minst succesvolle film ooit gemaakt.

De film gaat hiermee voorbij aan Zzyzx Road, een film met Katherine Heigl die het eerste weekend een overtuigende 20 dollar wist te vergaren. Berggoetz liet grappig genoeg onderstaande boodschap achter op de Facebook pagina van zijn film:

I just received the box office numbers from LA - ugh.

Iedereen vraagt zich nu natuurlijk af welke halve zool 11 euro heeft uitgegeven om de 'film' te gaan zien. Christine Mascolo, één van de hoofdrolspelers van de film, nam een foto buiten het theater en dit leidde tot speculatie dat zij zelf naar de film zou zijn gegaan. De foto was echter genomen op klaarlichte dag, terwijl de films pas 's nachts werden vertoond. Het blijft voorlopig dus nog steeds een mysterie.

Het ligt in de lijn der verwachting dat dit alles de opbrengsten van The Worst Movie Ever! juist ten goede zal gaan komen. Er is zat volk dat kan genieten van überslechte films en dit nieuws is natuurlijk geweldige promotie om dit publiek te bereiken.

Hieronder de trailer van de film. Besef goed dat je die anderhalve minuut van je leven nooit meer terugkrijgt.



NieuwsFilm

meest populair