Eerste The Rum Diary trailer!

Eindelijk beelden van de nieuwe samenwerking tussen Johnny Depp en Bruce Robinson (Fear and Loathing in Las Vegas, 1998).

Na een flinke vertraging heeft GK Films via Entertainment Tonight de eerste trailer vrijgegeven van The Rum Diary, geregisseerd door Bruce Robinson en met Johnny Depp in de voornaamste hoofdrol. Samen werkten zij al samen aan de cultklassieker Fear and Loathing in Las Vegas (1998).

Naast Depp heeft ook Amber Heard een rol in de film. In de States verschijnt de film vanaf 28 oktober beperkt in de bioscoop. In Nederland wordt het pas vanaf 22 december verwacht.


In The Rum Diary is Paul Kemp (Depp) een freelance journalist die zich op een keerpunt in zijn leven bevindt. Hij vertrekt naar San Juan om daar te schrijven voor 'The San Juan Star', een onbelangrijk krantje. Paul probeert de realiteit te ontvluchten door het gebruik van grote hoeveelheden drank, drugs, vrouwen en muziek. Als er een locale opstand uitbreekt, raakt hij samen met zijn vriend Bob Sala verwikkeld in een corrupt ontwikkelingsplan van een hotel.

NieuwsFilm

meest populair