Oscar-winnaar op Sin City 2

Robert Rodriguez wil de film snel in productie laten gaan.

De buzz rond een opvolger rond de succesvolle comic-verfilming Sin City begint langzamerhand weer flink toe te nemen. Nadat we eerder hoorden dat de financiering voor Sin City 2 rond is, kan er nu aan toegevoegd worden dat regisseurs Robert Rodriguez en Frank Miller Oscar-winnar William Monahan hebben aangesteld om te werken aan het script dat onlangs werd aangeleverd door Miller.

Monahan is bekend van o.a. de scripts van London Boulevard (2010), Body of Lies (2008) en The Departed (2006). Voor de laatste won hij een Oscar voor Beste Aangepaste script. Op dit moment is hij ook verbonden aan de scripts van Oblivion (met Tom Cruise) en gaat hij weer samenwerken met Martin Scorsese aan de remake The Gambler.

Tijdens Comic Con in juli dit jaar zei Rodriguez dat het script aan het einde van dit jaar definitief afgerond moet zijn en dat er vervolgens snel gestart zou kunnen worden met de opnames van de film. Volgens de geruchten zou de film verder bouwen op de verhaallijnen rond de personages van Mickey Rourke en Jessica Alba. Rodriguez meldde tijdens Comic Con ook dat de acteurs die het eerste deel overleefden hoogstwaarschijnlijk zullen terugkeren voor de langverwachte sequel.



NieuwsFilm

meest populair