Nieuwe Jurassic Park (1993) trailer

De honger naar een vierde deel wordt gestild met een grootse Blu-Ray release.

Het is ondertussen alweer een kleine 20 jaar geleden dat Jurassic Park in de bioscoop verscheen. Met baanbrekende special en visual effects verraste regisseur Steven Spielberg vriend en vijand en boekte hij één van zijn grootste successen ooit. Nog steeds heeft de dino-film vele fans en lijkt de roep naar een vierde deel binnen enkele jaren beantwoord te gaan worden.

Tot een vierde deel moeten we het doen met het origineel uit 1993 en de twee opvolgers The Lost World: Jurassic Park (1997) en Jurassic Park III (2001). Gezamenlijk haalden ze zo'n $1,9 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa. Het eerste deel wordt binnenkort in Engeland opnieuw naar de bioscoop gebracht, voornamelijk om de Blu-Ray release te ondersteunen. Op Empire verscheen voor de re-release een nieuwe trailer van Jurassic Park (1993):

Er zijn helaas nog géén signalen dat de film in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Voor wie de film nooit in de bioscoop heeft mogen zien, wordt daarom een weekendje Londen sterk aangeraden. De Blu-Ray box wordt gelukkig ook in Nederland uitgegeven, en wel in twee versies. De meest uitgebreide versie bevat naast de drie films o.a. een T-Rex beeldje. Hieronder een indruk:



NieuwsFilm

meest populair