Nieuwe teaser The Human Centipede II (Full Sequence)

De Britse verbanning van de film wordt juist gebruikt om meer kijkers te scoren.

Hieronder vind je een nieuwe teaser van The Human Centipede II (Full Sequence), het vervolg op het met afschuw ontvangen The Human Centipede (First Sequence). Wederom is de regie in handen van onze landgenoot Tom Six. Net zoals bij de teaser die in september vrijgegeven werd wordt er niets uit de film getoond.

In plaats daarvan is ervoor gekozen om de Britse verbanning van de film in te zetten ten voordele van de film. In juni werd de sequel verboden in Groot Brittanië aangezien het "sexually violent and potentially obscene" zou zijn. In de VS werd echter besloten dat de film daar een beperkte release krijgt.

In het het origineel uit 2009 experimenteert een gestoorde Duitse arts, die gespecialiseerd is in het scheiden van Siamese tweelingen, in het geheim met het aan elkaar verbinden van personen. Hij heeft een toekomstbeeld waarin de mens aan elkaar zit als een soort duizendpoot met een spijsverteringsstelsel. Als op een dag twee verdwaalde vrouwen aanbellen bij zijn huis komt zijn project in een stroomversnelling en begint het verwijderen van tanden en het vergroten van bilspleten om zo zijn droom waar te maken.

The Human Centipede II (Full Sequence)is in de VS vanaf 7 oktober uit te zitten.



NieuwsFilm

meest populair