Joseph Gordon-Levitt alsnog als Batman's sidekick Robin?

Maar de Inception acteur zou toch al de rol van John Blake gaan spelen?

Het was al een tijdje bekend dat Joseph Gordon-Levitt de rol van John Blake zal gaan spelen in Christopher Nolans The Dark Knight Rises. Zelfs voordat de acteur was bevestigd voor de sequel, bestonden er geruchten dat hij onder meer de Riddler, Black Mask en Alberto Falcone zou gaan spelen. Ook werd Gordon-Levitt vaak verbonden met de rol van Batmans sidekick Robin. Dit laatste gerucht is nu plotseling weer tot leven gekomen.

Comic Book Movie bericht dat de eigenaar van een comicwinkel in opnamelocatie Pittsburgh heeft verteld dat Robin op een gegeven moment is geïntroduceerd. De beste man kreeg dit schijnbaar te horen van één van de crewleden van The Dark Knight Rises. Toen de winkeleigenaar het crewlid vroeg om welke acteur het ging, zei deze dat het die kerel was met donker haar uit 3rd Rock From the Sun. Het gaat hier uiteraard om Gordon-Levitt. Hij ging zelfs nog verder door te zeggen dat Robin de taken zal overnemen van Batman (Christian Bale) zodra laatstgenoemde zijn Batsuit opbergt.

Neem dit nieuws a.u.b. met een bus zout, aangezien de bron allesbehalve betrouwbaar klinkt en het nieuws volledig uit het niets komt. Toch blijft het leuk om te fantaseren en te speculeren over Nolans laatste Batman film.

The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair