Vervolg op Beetle Juice onderweg

Warner Bros. laat het werk aan het vervolg daadwerkelijk beginnen.

In 1988 bracht regisseur Tim Burton de film Beetle Juice uit. De film volgt titelpersonage Beetlejuice (Michael Keaton), een ‘bio-exorcist’. Hij wordt door een net overleden echtpaar (Alex Baldwin en Geena Davis) ingehuurd om een gezin dat in hun huis intrekt te verjagen. Winona Ryder speelde de dochter van het gezin, en de film betekende voor haar de doorbraak.

Toentertijd kwam er al een animatieserie uit die als opvolger diende, maar begin jaren ’90 zou er ook een vervolg komen onder de titel Beetlejuice Goes Hawaiin. Burton zou weer regisseren en Michael Keaton zou de titelrol weer op zich nemen, maar het project kwam niet verder dan een scenario. Nu heeft het schrijver/producer-duo David Katzenberg en Seth Grahame-Smith een tweejarig contact getekend bij Warner Bros. en een van hun eerste projecten is een vervolg op het origineel uit 1988.

Het is niet bekend of Grahame-Smith en Katzenberg gebruik zullen maken van het scenario van het oorspronkelijke vervolg, maar het is wel duidelijk dat het geen reboot zal worden. Of Keaton en Burton meedoen is ook niet bekend. Wel weten we van Keaton dat hij zich klaar voelt voor een vervolg.



NieuwsFilm

meest populair