Algemeen

Vervolg op Beetle Juice onderweg

Warner Bros. laat het werk aan het vervolg daadwerkelijk beginnen.

door Jim Pedd op 07.09.2011 om 09:09 in Algemeen
In 1988 bracht regisseur Tim Burton de film Beetle Juice uit. De film volgt titelpersonage Beetlejuice (Michael Keaton), een ‘bio-exorcist’. Hij wordt door een net overleden echtpaar (Alex Baldwin en Geena Davis) ingehuurd om een gezin dat in hun huis intrekt te verjagen. Winona Ryder speelde de dochter van het gezin, en de film betekende voor haar de doorbraak.

Toentertijd kwam er al een animatieserie uit die als opvolger diende, maar begin jaren ’90 zou er ook een vervolg komen onder de titel Beetlejuice Goes Hawaiin. Burton zou weer regisseren en Michael Keaton zou de titelrol weer op zich nemen, maar het project kwam niet verder dan een scenario. Nu heeft het schrijver/producer-duo David Katzenberg en Seth Grahame-Smith een tweejarig contact getekend bij Warner Bros. en een van hun eerste projecten is een vervolg op het origineel uit 1988.

Het is niet bekend of Grahame-Smith en Katzenberg gebruik zullen maken van het scenario van het oorspronkelijke vervolg, maar het is wel duidelijk dat het geen reboot zal worden. Of Keaton en Burton meedoen is ook niet bekend. Wel weten we van Keaton dat hij zich klaar voelt voor een vervolg.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Deel 1 was erg leuk, maar zal een andere acteur het gaan doen? Als Keaton het doet haalt hij dan weer het "oude" niveau of komt het allemaal weer gemaakt over?

Weer zo'n idee waar je moet afwachten, want het kan alle kanten opgaan.

Rich Art

Avatar

Ik vond die film echt geen reet aan...

Ereptile

Avatar

Ik vind m een beetje op The Joker lijken :P Maar die look had hij dus al in 1988. Film zelf volgens mij 1x op tv gezien vroeger. Die Beelte Juice leefde volgens mij in een mini stad op een zolder toch :?

movieboy

Avatar

Deel 1 was heel vermakelijk, voor de 2de deel is de kans klein dat die goed word.

janneman

Avatar

Ik denk dat Keaton inmiddels over zijn wallen struikelt, dus laat alsjeblieft iemand anders het gaan doen

johnmcclane

Avatar

@janneman

heb je The Other Guys gezien?? hij zou nog makkelijk een 2de beetlejuice film kunnen maken.

ik moet zeggen dat ik Micheal Keaton best wel mis in de films van tegenwoordig, hij was het grappigste van iedereen in The Other Guys terwijl hij misschien in totaal net 7 minuten op het scherm te vinden was..


een beetlejuice zonder MK is erger dan Ghostbusters zonder Bill Murray (daar heb je iig Ernie Hudson, Dan Akroyd & Harold Ramis nog)

deel 1 blijft 1 van mijn favoriete films uit mijn kindertijd, dus kom maar op !!

Blockbuster

Avatar

Beetje Juice vind ik echt een classic. :D

Hiermee begon mijn liefde voor Tim Burton films: het zag er allemaal zo bizar uit en dat is alleen maar mooier geworden met Edward Scissorhands erna.

pringles

Avatar

Een beetje een mix van The Joker en IT, maar wel een leuk personage

NieuwsFilm

meest populair