Algemeen

Overleeft S.H.I.E.L.D. agent Coulson The Avengers?

Acteur Clark Gregg reageert op de geruchten over zijn personage in de Marvel films.

door Jeffrey op 07.09.2011 om 15:39 in Algemeen
In een interview met Crave Online reageert acteur Clark Gregg op de geruchten dat zijn personage, S.H.I.E.L.D. agent Phil Coulson, zou sterven in The Avengers.

Gregg: "I’m flattered that people care, but I wish they would stop saying this because they’re going to put it in somebody’s mind! I’m talking to them about doing IRON MAN 3 right now, and somebody’s going 'Maybe Agent Coulson should die,' and I’m like, 'Hey, hey, hey! This is the best job I’ve ever had! Stop talking about killing Agent Coulson off. No, no, no. I talked to Joss Whedon early on. I said 'Hey, why is everyone saying this?' And he said, 'Yeah, I’ve done that before. Don’t worry. You’re safe.'"

Phil Coulson zal dus niet sterven in The Avengers en keert zelfs terug in Iron Man 3. Zijn personage zal daarnaast ook in geanimeerde vorm te zien zijn in de nieuwe reeks Ultimate Spider-Man.

Gregg: "It’s an animated show that they’re working on now that’s really going to be kind of groundbreaking. There’s some really cool scripts with Agent Coulson. It’s about some younger superheroes who are kind of undercover at a high school in New York City, and “Principal Coulson” is their minder. He’s undercover also as the principal, and it’s just funny."

Eerder deze week kwam onderstaande korte film Marvel One-Shot: The Consultant met Phil Coulson online.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafiki

Avatar

Mooi:P! vind Coulsen erg vet, ben blij dat 'ie niet dood gaat.

Ereptile

Avatar

Ik vind het tof voor die man dat ze die rol van Coulson zo groot hebben gemaakt Smiley face En zelfs een TV Animatie serie waar hij in voorkomt. Das pas geluk hebben als acteur, en je werk super doen ;) Anders zou die rol niet zo zijn uitgebreid toch? Smiley face

xanthous207

Avatar

Die vent is een held! lekker zo zijn rolletjes blijven spelen in de Marvel films!

wncbest

Avatar

Dus als hij in een tekenfilmserie over Spiderman meespeelt, is dit dan ook een opstapje om Spiderman in een eventueel vervolg van The Avengers te zien?

PKP

Avatar

wncbest "Dus als hij in een tekenfilmserie over Spiderman meespeelt, is dit dan ook een opstapje om Spiderman in een eventueel vervolg van The Avengers te zien?"

Betwijfel het dat Sony de rechten uit handen zullen geven aan Marvel/Disney. Vooral gezien de aanstormende nieuwe Spider-Man film.

PRIME

Avatar

Dit zijn echt van die shit nieuwsberichten die echt niet geplaatst hoeven worden. Ik zie dit toch als een spoiler, stel dat er een superspannende scene in zit waarin zijn leven op het spel staat.

Frietgezicht

Avatar

Vond hem in Thor niet zo boeiend,boeit me niks als die sterft.

eltorro

Avatar

Jammer, er is niemand in de marvel films die zo slecht acteert en irritant overkomt als hij. Ik zou het niet erg vinden als hij dood zou gaan.

NieuwsFilm

meest populair