Trailers voor horrorfilms 'Graystone' en 'The Tapes'

De eerste van de twee komt van Sean Stone, de zoon van 'Platoon' regisseur Oliver Stone.

ShockTillYouDrop komt met onderstaande trailers van de horrorfilms Graystone en The Tapes. Eerstgenoemde film komt van Sean Stone, de zoon van regisseur Oliver Stone (die ook een klein rolletje speelt). Tot aan Graystone hield Stone jr. zich enkel bezig met documentaires. The Tapes is een Britse horrorfilm die werd gemaakt door Scott Bates en Lee Alliston.

Graystone volgt drie vrienden die een film aan het maken zijn. Ze besluiten om bij een verlaten gebouw naar binnen te gaan om te testen in hoeverre ze geloven in het bovennatuurlijke. Eenmaal binnen komen ze er niet meer uit en raakt het drietal al snel de weg kwijt. Dan komen ze tot de ontdekking dat ze niet alleen zijn en worden ze geconfronteerd met hun grootste angsten.

In The Tapes bezoeken drie vrienden Whitstable, Kent om een auditievideo op te nemen voor Big Brother. Dan komen ze een lokale bewoner tegen waarvan ze achteraf horen dat het een swinger is die regelmatig seksfeestjes geeft op zijn boerderij. Het drietal denkt makkelijk geld te verdienen door één van deze feestjes van buitenaf te gaan filmen. Het wordt ineens griezelig op het moment dat het drietal vast komt te zitten in een schuur naast de boerderij waar alle gasten net aan het arriveren zijn. De film laat het overkomen alsof we naar het videomateriaal zitten te kijken dat de politie de volgende dag heeft gevonden.





NieuwsFilm

meest populair